ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λήγει και η "παράταση" της UEFA για την αδειοδότηση

Λήγει και η "παράταση" της UEFA για την αδειοδότηση
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τη μετάθεση της προθεσμίας για την άδεια συμμετοχής και πλέον είναι εκτεθειμένος. Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ της ΠΑΕ.

Η παράταση που ενέκρινε η UEFA για τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων για την αδειοδότηση, λήγει σήμερα (16/4). Όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός δεν την εκμεταλλεύτηκε και δεν πληροί τα κριτήρια για να πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Πρακτικά, η μόνη ελπίδα για την παραμονή στη Superleague είναι η αλλαγή της ποινές για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν. Διαφορετικά, το Τριφύλλι πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον του στη Football League, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς που ήδη του έχουν επιβληθεί.

Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, διότι μία - μία οι προθεσμίες εκπνέουν και δεν αξιοποιούνται. Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση έχουν επικεντρώσει την προσπάθεια τους για τη συγκέντρωση 12 ψήφων στον Συνεταιρισμό, για να μεταβάλλουν την κατάσταση και από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθούν τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα (16/4) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και θα αποφασίσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές των παικτών. Έπειτα, θα το υποβάλλει προς έγκριση στον Αλαφούζο και στη συνέχεια θα ενημερώσει τους παίκτες, οι οποίοι έχουν ζητήσει ημερομηνίες για την εξόφληση τους. Ακόμα, στο ΔΣ θα μπει ένα νέο μέλος που θα αντικαταστήσει τον Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ