ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Του χρόνου θα πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα"

Λέτο: "Του χρόνου θα πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα"
Λέτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, στο μέλλον του και είπε ακόμα πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, για τον τραυματισμό του, το μέλλον του ίδιου και της ομάδας του, ενώ ανέφερε ακόμα πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και τις εμφανίσεις του: "Είναι μία καλή αρχή. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη. Έχω την υποστήριξη των οπαδών μας και κοιτάζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Για το γεγονός πως οι οπαδοί τραγουδούν το όνομά του: "Είναι πολύ όμορφο να ακούς τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά σου. Είναι ωραίο για κάθε παίκτη και φυσικά είναι ακόμα καλύτερο να ακούς το όνομά σου στην προθέρμανση, γιατί μπαίνεις με διαφορετική ψυχολογία στο ματς".

Για το αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του μαχητή: "Ναι, βεβαίως. Ήταν μία μάχη και για κάθε δυσκολία ο άνθρωπος πρέπει να δίνει τη μάχη του. Πέρασα πολλές δυσκολίες, αλλά ελπίζω σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Πάντα πρέπει να δίνουμε μάχες".

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι: "Αρχικά με το ατύχημα είχα κάποιο φόβο και ειδικά με την επέμβαση. Ο γιατρός, όμως, μου είπε ότι τα δύσκολα πέρασαν. Με καθησύχασε και μου είπε ότι θα συνεχίσω να παίζω".

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: "Το βασικό είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ, τα οποία είναι σημαντικά για όλους. Του χρόνου είμαι αισιόδοξος ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ".

Για το αν νιώθει ηγέτης στην ομάδα του: "Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στον Παναθηναϊκού που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη. Υπάρχουν και νεαροί παίκτες που δεν έχουν εμπειρία, οπότε οι μεγαλύτεροι θα πρέπει και οφείλουν να δείξουν τον δρόμο στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί ικανοί αρχηγοί στον Παναθηναϊκό και δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνο εγώ που μπορώ να παίξω αυτόν τον ρόλο".

Για τοι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο: "Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να τελειώσουμε καλά φέτος τις υποχρεώσεις μας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να χτίσουμε μια καλή ομάδα, να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να βάλουμε τις βάσεις για να συνεχίσουμε τη μάχη μας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντοτε να μάχεται".

Για τα πλέι οφ που έπονται και αν τα σκέφτεται ήδη: "Όχι, όχι. Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Η ομάδα με τις νίκες ανεβαίνει. Μετά τον αγώνα της Κυριακής θα δούμε τα play off. Σημασία έχει η νίκη την Κυριακή, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να παίξουν παίκτες που θέλουν παιχνίδια έτσι ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη και μετά θα δούμε τα πλέι οφ".

Για την προοπτική να κλείσει την καριέρα του με την πράσινη φανέλα: "Σκέφτομαι μόνο τον αγώνα της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, είμαι χαρούμενος με το συμβόλαιο που έχω υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω στον Παναθηναϊκό κάθε Κυριακή και τα άλλα έπονται".

Για το αν έχει προχωρήσει τα μαθήματα ελληνικών: "Ναι, είναι αλήθεια. Λίγα μαθήματα έχω κάνει, βελτιώνομαι. Είναι δύσκολα τα ελληνικά, αλλά νομίζω πως τα πάω καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ