ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Πριν από δύο μήνες δεν ήξερα αν συνεχίσω να παίζω μπάλα"

Λέτο: "Πριν από δύο μήνες δεν ήξερα αν συνεχίσω να παίζω μπάλα"
Λέτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι τα πάντα για αυτόν. Παραδέχτηκε ότι δεν νιώθει 100% έτοιμος να παίξει βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο παίκτης που του... λείπει είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ύστερα από καιρό ο Σεμπαστιάν Λέτο φόρεσε την "πράσινη" φανέλα και έπαιξε σε αγώνα του Παναθηναϊκού ( μπήκε στο 67' του αγώνα με τον Ατρόμητο). Ο Αργεντινός υποστήριξε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος για αυτό και ότι το "τριφύλλι" είναι τα πάντα για αυτόν.

Για την επιστροφή του στη δράση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανέφερε στη Nova: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν με αγάπη, η ομάδα νίκησε και αυτό είναι σημαντικό. Είναι μια καλή βραδιά για εμάς" είπε αρχικά.

Ερωτώμενος για το πώς αισθάνεται με τη φυσική του κατάσταση, πόσα λεπτά δηλαδή νιώθει ότι μπορεί να παίξει, ανέφερε : "Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι ύστερα από τέσσερις μήνες. Έπαιξα για 20-25 λεπτά. Νιώθω πολύ καλά. Είχα μιλήσει με τον προπονητή και θέλω να το πάμε βήμα βήμα. Δεν θέλαμε να βιαστούμε. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, όχι πότε θα έπαιζα εγώ. Η ομάδα μπαίνει πάνω από εμένα".

- Αν ολοκληρώσεις την καριέρα σου, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να λέει ότι η ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε είναι ο Παναθηναϊκός;

"Αν με ρωτούσατε πριν από δύο μήνες, δεν ξέρω αν ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Είχα τη δυνατότητα να έρθω εδώ και δεν το πολυσκέφτηκα. Είναι σημαντικό για εμένα. Θέλω να νιώσω όπως παλιά και νομίζω ότι εδώ είναι μέρος που μπορώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε τα πάντα. Είναι τα πάντα για εμένα. Έχω κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου εδώ".

- Για το γεγονός ότι του δείχνουν αγάπη ακόμα και τώρα, στα δύσκολα:

"Όταν όλα σου πάνε καλά, όλοι είναι δίπλα σου. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, τότε καταλαβαίνεις ποιος σε αγαπάει και ποιος σε νοιάζεται. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί όλοι είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ..."

- Για την κάσκα που φόρεσε στο ματς με τον Ατρόμητο:

"Το φόρεσα για να με προστατέψει. Ο γιατρός μου συνέστησε να το φορέσω. Είχα κάνει μια εγχείρηση. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής. Δεν με ενοχλεί πάντως".

-Για το αν του έχει λείψει η Αθήνα:

"Πολύ. Η Ελλάδα είναι χώρα που μπορώ να ζήσω για πάντα. Όχι μόνο εγώ. Το πιο όμορφο μέρος. Όλοι οι Λατινοαμερικανοί. Είναι εξαιρετική χώρα. Η ζωή εδώ μας αρέσει".

- Για το αν νιώθει έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική:

"Πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα και στα 90 λεπτά. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι έτοιμος. Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξει, πόσο και σε ποια θέση. Νιώθω ότι είναι νωρίς να δώσω τα πάντα. Φυσικά είναι σημαντικό ματς, για όλους. Είναι φανταστικό παιχνίδι για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Το σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

- Ποιες είναι οι διαφορές που συνάντησε από την προηγούμενη φορά που έπαιξε στον Παναθηναϊκό;

"Πριν ήμουν πιο νέος. Είχαμε πιο έμπειρους παίκτες, όπως ο Καραγκούνης, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Κατσουράνης. Τώρα είμαι από τους πιο μεγάλους σε ηλικία. Πρέπει να μεταφέρουμε στους πιο νέους την εμπειρία μας. Ο πρόεδρος κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να δούμε το τώρα. Το παρελθόν πάει, πέρασε. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή".

-Ποιος παίκτης του παρελθόντος σου λείπει περισσότερο;

"Είχα καλή σχέση με όλους. Περνούσαμε καλά. Ας πούμε ότι μου λείπει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επαγγελματίας. Με σημάδεψε περισσότερο με τη συμπεριφορά του".

-Για το γεγονός ότι έπαιξε στη Λεωφόρο:

"Είναι η 2η φορά που παίζω εδώ. Η πρώτη όμως που έπαιξα με κόσμο".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ