ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Μόνο με νίκες γυρνάει η ψυχολογία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλέψει για τους στόχους και επιβάλλεται να δουλέψει σκληρά για να επανακάμψει. Με ενοχλήσεις ο Κουτρουμπής.

Το γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις νίκες, μόνο που όπως τόνισε ο Αργεντινός, θα χρειαστεί ένα σερί για να αντιστραφεί η ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λέτο στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με καλούς παίκτες ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή. Όσο περνούσε ο χρόνος η κατάσταση ήταν πιο δύσκολη , αλλά μπήκε το γκολ που βοηθάει η νίκη δηλαδή για να παλέψουμε για τους στόχους μας".

Για το πως θα αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού: "Με την καθημερινήκαι σκληρή δουλειά θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Προσπαθούμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς. Η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλάμόνο δουλεύοντας θα αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος για να «γυρίσει» η ψυχολογία μας είναι να ξεκινήσουμενα παίρνουμε αποτελέσματα".

Τραυματίας ο Κουτρουμπής

Οι λόγοι της αντικατάστασης του Γιώργου Κουτρουμπή από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμου, αφορούσε έναν τραυματισμό του ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής αμυντικός αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς και μετά από συνεννόηση με τον προπονητή του, αποφασίστηκε να αντικατασταθεί. Την Τρίτη (10/1) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ