ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Είμαι λυπημένος για τους φιλάθλους που έφυγαν στο ημίχρονο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την νίκη του Παναθηναϊκού με 4-3 επί του Απόλλωνα Σμύρνης που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έκανε την μεγάλη ανατροπή κι επικράτησε με 4-3 του Απόλλωνα Σμύρνης, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV και αναφέρθηκε στην εικόνα των "πρασίνων" στη Ριζούπολη.

"Η αλήθεια είναι πως παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε 45 λεπτά που για εμάς ήταν πολύ σημαντικά. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 2-0. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, παίξαμε με πάθος και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Είμαι πολύ λυπημένος για τους φιλάθλους που ήρθαν κι έφυγαν στο ημίχρονο. Δεν τους αξίζει. Όμως εμείς συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παν".

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: "Ο προπονητής δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας. Μας εξήγησε ποια ήταν τα λάθη μας και μας είπε πως πρέπει να παίξουμε με πάθος και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανατροπή και πρόκριση λόγω επίθεσης για τον Παναθηναϊκό 4-3 τον Απόλλων Σμύρνης
Λέτο: "Είμαι λυπημένος για τους φιλάθλους που έφυγαν στο ημίχρονο"
Ουζουνίδης: "Καλύτερα να βάλουμε μικρά παιδιά, όλοι θέλαμε να φύγουμε στο ημίχρονο"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ