ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Εάν θέλουν το τηλέφωνο μου, το δίνω με ευχαρίστηση"

Λέτο: "Εάν θέλουν το τηλέφωνο μου, το δίνω με ευχαρίστηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έδωσε προτεραιότητα στη Σταντάρ Λιέγης έναντι του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ηρακλή και ο Σεμπαστιάν Λέτο τόνισε πως ήταν ένα αποτέλεσμα που ήταν απαραίτητο, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Ακόμα, ο Αργεντινός ρωτήθηκε για το συμβόλαιο και τόνισε με νόημα ότι κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του από τη διοίκηση για να μιλήσουν...

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη και το γκολ του: «Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις αλλά σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Πήραμε το τρίποντο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Παίξαμε δύο φορές απέναντί τους και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε παρά τις πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο τέρμα που πετύχαμε μας άνοιξε το δρόμο για να πετύχουμε και το δεύτερο και να νιώσουμε καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ο κάθε παίκτης που μπαίνει μέσα, να έχουμε το ίδιο κίνητρο. Να δίνουμε όλοι τα πάντα, βασικοί και αλλαγές. Τα δίνω όλα, είτε όταν ξεκινάω είτε όταν έρχομαι από τον πάγκο. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ίδιο και αυτό θέλουμε, να παλεύουν όλοι».

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Σταντάρ και Ολυμπιακό: «Προτιμώ τη νίκη και στα δύο ματς. Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό ματς, κάναμε απέναντί τους φανταστικό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχαμε τύχη για να πάρουμε κάτι. Μπορούμε με τον κόσμο μας να πάρουμε το πρώτο τρίποντο στο Europa League. Το παιχνίδι της Κυριακής θα το σκεφτούμε αργότερα».

Για το ότι διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και το αν θα ήθελε να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό: «Είναι αλήθεια ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν το σκέφτομαι, προπονούμαι και είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια. Η ομάδα θα αποφασίσει αν ενδιαφέρεται, μέχρι τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου οπότε εγώ πρέπει να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Αν πρέπει να δώσω σε κάποιον τον αριθμό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου, θα το κάνω με ευχαρίστηση αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λέτο και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ