ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεντέσμα, το πέταγμα του αετού

Λεντέσμα, το πέταγμα του αετού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα είχε πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Μπρόντμπι με τρόπο που παρέπεμπε στο έμβλημα της Λάτσιο. (VIDEO)

Μετά την αξιοποίηση του πέναλτι που είχε κερδίσει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι με 3-0 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Κριστιάν Λεντέσμα πανηγύρισε το γκολ που σκόραρε με ένα ανεπαίσθητο άπλωμα των χεριών του.

Ελάχιστοι αντιλήφθηκαν τον πανηγυρισμό του Αργεντινού χαφ και ακόμα λιγότεροι αναρωτήθηκαν εάν σημαίνει κάτι... Γιατί, όπως εξήγησε ο ίδιος, ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ είχε σημασία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Incontro Olympia, ο Λεντέσμα εξέφρασε την άποψη του για τη Λάτσιο της σεζόν 2016-2017 και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο πανηγυρισμός του στο γκολ που πέτυχε με τον Παναθηναϊκό, οφείλεται στα όσα αισθάνεται για τους "λατσιάλι".

"Σκόραρα ένα σημαντικό γκολ στο Europa League και το πανηγύρισα μιμούμενος το πως πετά ο αετός. Το είχα υποσχεθεί στα παιδιά μου και σε ένα αγόρι από την Curva Nord. Αυτό το συναίσθημα δεν θα σταματήσει ποτέ" ανέφερε ο Λεντέσμα.

Ο αετός είναι το σήμα της Λάτσιο και ο πανηγυρισμός του πετάγματος του αετού, παρέπεμπε στη Λάτσιο...

Θυμηθείτε το βίντεο με τον πανηγυρισμό και το γκολ του Αργεντινού:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ