ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεντέσμα: "Νίκη και στη Σουηδία"

Λεντέσμα: "Νίκη και στη Σουηδία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα τόνισε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την ΑΙΚ αδικεί τους πράσινους και έθεσε ως στόχο τη νίκη και στη Σουηδία.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε τη νίκη που του δίνει προβάδισμα για το δεύτερο παιχνίδι αλλά αυτό δεν ικανοποίησε απόλυτα τον Κριστιάν Λεντέσμα αφού όπως τόνισε το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε πως θα 'ναι έτσι. Το αποτέλεσμα πιστεύω πως δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία μας και τις ευκαιρίες μας. Το σημαντικό είναι πως καταφέραμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ" ήταν το αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Σουηδίας ο Αργεντινός μέσος ήταν ξεκάθαρος: "Η αλήθεια είναι πως πρέπει να πάμε στη Σουηδία για τη νίκη και να μην επαναπαυτούμε στο σημερινό παιχνίδι. Αυτό αντικατοπτρίζει τη νοοτροπία και το χαρακτήρα της ομάδας. Είδαμε τις δυσκολίες σήμερα και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι".

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και τη χώρα μας είπε: ""Η προσαρμογή είναι γρήγορη. Μπορώ ν πω ότι έχω προσαρμοστεί. Με βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε πολλούς ξένους. Το ίδιο βέβαια θα γινόταν και εάν είχαμε πολλούς Έλληνες. Νομίζω ότι πήγαμε καλά στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Αυτό είναι θετικό γεγονός".

Στο τέλος του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον κόσμο επισημαίνοντας: "Είχα ήδη έρθει εδώ για ένα φιλικό με τη Λάτσιο. Είχα την ευκαιρία να αφουγκραστώ το κλίμα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας και είμαι χαρούμενος που είχαμε την υποστήριξή του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ