ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λατρεία και μεράκι για το σπίτι τους

Λατρεία και μεράκι για το σπίτι τους
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ και βρέθηκαν στην Λεωφόρο βοηθώντας σε εργασίες και βαψίματα εντός και εκτός του ιστορικού γηπέδου των πράσινων.

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Παναθηναϊκού κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έχουν ζήσει την Λεωφόρο στις δόξες της βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στην πρώτη από τις τρεις μέρες της Εθελοντικής βοήθειας για τον καλοπισμό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώ το ίδιο θα γίνει τόσο το Σάββατο το απόγευμα όσο και την Κυριακή πρωί και απόγευμα και όσοι φίλοι του Τριφυλλιού επιθυμούν να βοηθήσουν είναι ευχής έργον για τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ που βλέπουν τον κόσμο να διψάει για την Λεωφόρο.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού που βρέθηκαν την Παρασκευή στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Την μια που ανέλαβε με ποτιστικά, σκούπες και σακούλες να διώξει όλα τα σκουπίδια έξω από το γήπεδο των πράσινων και κυρίως στην πλευρά της Τσόχα.

Λατρεία και μεράκι για το σπίτι τους
INTIME SPORTS

Η δεύτερη ήταν η ομάδα που είχε την τύχη να μπει στο γήπεδο και στην "ενιαία" Θύρα 13 καθώς εδώ και λίγες μέρες το κάγκελο έχει πέσει και είχε αναλάβει σε ομάδες και εκεί να πλύνει τα καθίσματα και να βάψουν τα κάγκελα του ιστορικού πετάλου των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Παρών και ο Αλαφούζος

Παρόντες στο κάλεσμα και αρκετοί πράσινοι από το συνδεσμιακό χώρο αλλά και στελέχη του ΠΑΝ.ΚΙ. Φυσικά εκεί ήταν οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ με τους Σωπήλη, Παρθενόπουλο και Ζαβραδινό να υποδέχονται τους φίλους τους Τριφυλλιού και να έχουν θα μπορούσαμε να πούμε και το γενικό πρόσταγμα.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού προσωπικά για την βοήθεια τους. Επίσης εκεί ήταν και ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Όταν έπεσε ο ήλιος μάλιστα έγινε τεστ και στους προβολείς του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το οποίο σιγά-σιγά ετοιμάζεται. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι στις αρχές Αυγούστου θα γίνει και το πρώτο φιλικό των πράσινων στο σπίτι του κόντρα στην Λάτσιο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα στελέχη του Τριφυλλιού είχαν φροντίσει να μοιράσουν καπέλα του Παναθηναϊκού σε κάθε φίλαθλο αλλά και νερά, χυμούς και σάντουιτς.

Η εθελοντική εργασία θα συνεχιστεί όπως είπαμε και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή και οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι παρόντες και τις δυο μέρες βοηθώντας και σε επιπλέον εργασίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ