ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λανγκ: "Ξέρω για τη πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά δεν έχω υπογράψει"

Λανγκ: "Ξέρω για τη πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά δεν έχω υπογράψει"

Ο Μίκαελ Λανγκ σε τηλεοπτική του συνέντευξη παραδέχτηκε ότι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του Παναθηναϊκού και υποστήριξε πως θα ήθελε να αγωνιστεί είτε στην Budesliga είτε σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions ή το Europa League.

Ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες μέρες κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Μίκαελ Λανγκ προτείνοντας συμβόλαιο τριών χρόνων με αποδοχές κοντά στις 250.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ μπόνους.

Ο 24χρονος Ελβετός σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του παραδέχτηκε ότι γνωρίζει για την πρόταση των πράσινων αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει όχι μόνο στο τριφύλλι αλλά σε καμία ομάδα. Τόνισε όμως ότι αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θα ήθελε να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που παίζει είτε στο Champions League ή το Europa League ενώ θα του άρεσε και η Budesliga.

Η πρώτη ερώτηση που του γίνεται είναι που θα παίζει του χρόνου με τον ίδιο να απαντάει: "Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα που θα παίζω του χρόνου, δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα".

Εν συνεχεία μιλάει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και την πρόταση των πράσινων που εξέπληξε τον ίδιο αλλά και τους εκπροσώπου του ενώ σημειώνει ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα παίζει στο Champions League ή στο Europa League ή στη Βundesliga και κάποια στιγμή να επιστρέψει πίσω στην Ελβετία.

Συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό αναφέρει: "Ξέρω για την πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά δεν έχω υπογράψει όπως λένε οι δημοσιογράφοι".

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εκ νέου για το που θα συνεχίσει την καριέρα του με τον Λανγκ να απαντάει: "Θα ήθελα να πω, αλλά υπάρχουν μερικοί σύλλογοι που δεν θα χαίρονταν ιδιαίτερα, αν το αποκάλυπτα δημόσια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ