ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι"

Λαγός: "Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός των πράσινων στην αναμέτρηση με την Ντιναμό στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του τριφυλλιού σε όλα τα προηγούμενα ματς πλην αυτό με την Εστορίλ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Ντιναμό Μόσχας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο για περισσότερα από πενήντα λεπτά. Πέντε λεπτά έλλειψης συγκέντρωσης όμως στοίχισαν στο τριφύλλι σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο αρχηγός των πράσινων που μίλησε για την συνολική πορεία του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός μέσος υπάρχει πικρία για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός καθώς δικαιούταν κάτι καλύτερο με βάση την παρουσία του στα περισσότερα ματς πλην του αγώνα στο Εστορίλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο χαφ του «τριφυλλιού»:

«Εντάξει, νομίζω κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Νομίζω ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, νομίζω δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα απ' τον αντίπαλο, καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ, είχαμε την ευκαιρία με τον Εμίρ να κάνουμε το 2-0, δεν ήρθε. Εντάξει, νομίζω στο δεύτερο, το' χουμε πει πάρα πολλές φορές, ακόμα μια φορά νομίζω σήμερα οι λεπτομέρειες και ειδικά σ' αυτά τα παιχνίδια, στα ευρωπαϊκά, είναι που κρίνουν τα παιχνίδια.

Πρέπει να' μαστε συγκεντρωμένοι σ' όλο το παιχνίδι, σ' όλη τη διάρκεια, ένα λεπτό, δύο λεπτά, δέκα λεπτά στο παιχνίδι μπορεί να σου στοιχίσει, όπως έγινε και σε μας στο δεύτερο ημίχρονο που φάγαμε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Μα από εκεί και πέρα εντάξει, νομίζω, ότι δε μείναμε, αντιδράσαμε, παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι τέλους, είχαμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω κρατάμε την καλή εμφάνιση μπορώ να πω σε μια δύσκολη έδρα, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και συνεχίζουμε».

Για το αν μένει πικρία απ' τον γρήγορο αποκλεισμό απ' το Γιουρόπα Λιγκ:
«Νομίζω μας μένει μια μεγάλη πικρία κι όχι μόνο σε μένα, νομίζω σ' όλα τα παιδιά διότι σχεδόν, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στην Εστορίλ, σ' όλα τ' άλλα τα παιχνίδια έχουμε δώσει τα πάντα, απλά όπως είπα οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια και σ' αυτά, σε μερικές φάσεις μες στο παιχνίδι δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα' πρεπε ίσως. Ίσως είναι αυτό.

Ναι, νομίζω είναι πικρία γιατί δεν αξίζαμε ν' αποκλειστούμε έτσι, νομίζω έπρεπε να' χουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά εντάξει τώρα τελείωσε, έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και νομίζω θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να είμαστε μες στους στόχους και να τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

Για το ότι ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε με κοντομάνικο:
«Συνήθως παίζω με κοντομάνικο, το κρύο μ' αρέσει, δεν έχω θέμα».

Κουτρουμπής: "Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Κουτρουμπή μετά το τέλος του αγώνα με τους Ρώσους με τον αμυντικό του τριφυλλιού να σημειώνει:

«Πιστεύω ξεκινήσαμε πολύ καλά παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε προηγηθήκαμε με τον Μάρκους, στο δεύτερο δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα, ισοφάρισαν και μετά δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήμασταν πολύ ανοιχτοί πίσω, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είναι και πολύ ποιοτική ομάδα όπως είδαμε και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το αν μένει πικρία από τον γρήγορο αποκλεισμό απ' την Ευρώπη:

«Ναι μένει διότι σε όλα τα ματς, εκτός απ' την Εστορίλ εκτός έδρας, νομίζω δείξαμε αρκετά καλή εικόνα, κοντράραμε θεωρητικά μεγαλύτερες ομάδες, με μεγαλύτερο μπάτζετ και σήμερα πιστεύω δείξαμε ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για του χρόνου στην Ευρώπη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ