ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Θα μάθω από τον Εσιέν"

Λαγός: "Θα μάθω από τον Εσιέν"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός και ο Γενς Βέμερ μίλησαν για το στόχο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και για την προσωπική τους απόδοση, καθώς και όσα περιμένουν στη σεζόν.

Μία μεγάλη ευκαιρία έχει ο Τάσος Λαγός τη φετινή σεζόν, ώστε να μάθει τα μυστικά της θέσης του αμυντικού χαφ από τον Μάικλ Εσιέν, έναν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος να εκμεταλλευτεί το γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού στην κάμερα της Nova:

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: " Οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες. Πριν καν αρχίσει η σεζόν ξέραμε πως έπρεπε να ζητάμε περισσότεροι από τον εαυτό μας και την ομάδα. Πάντα έχουμε υψηλούς στόχους και φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πού βρίσκονται, ξέρουν τους στόχους και γι’ αυτό θα παλέψουν στη συνέχεια".

Για το ζητούμενο της σταθερότητας: " Αν θέλεις να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να έχεις μια σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Αυτό θέλουμε κι εμείς φέτος. Τα προηγούμενα δύο χρόνια χάσαμε αρκετό έδαφος στην αρχή. Θέλουμε να είμαστε κοντά από την αρχή, να διεκδικήσουμε τον τίτλο και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε τον απολογισμό".

Για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό: " Πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει ότι είναι δυνατή ομάδα. Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να βγάλουμε τα πράγμα που δουλεύουμε για να πάρουμε τη νίκη και ψυχολογία για τη συνέχεια. Όταν πάρεις μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα η ψυχολογία σου ανεβαίνει".

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν: " Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε αρχίσει τόσο καλά. Προσωπικά θεωρώ πως είναι θέμα συγκέντρωσης τα λάθη που κάνουμε και μας στοιχίζουν. Φέραμε ισοπαλία με την Καμπάλα παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναιτωλικό και μετά τη ρεβάνς".

Για τη συνεργασία με τον Εσιέν: " Είναι ευκαιρία για μένα να μάθω πράγματα από τον Μάικ. Έχει παίξει σε σπουδαίες ομάδες κι έχει τεράστια εμπειρία. Σαν χαρακτήρας είναι φανταστικός, το μόνο που κάνει είναι να βοηθά. Είναι κι αυτό ένα ακόμη στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό. Έχει έρθει σε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες κι αμέσως μας αγκάλιασε. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας πειράξει, να μας κάνει πλάκα και δεν είναι καθόλου σνομπ. Είναι φοβερός χαρακτήρας και μόνο κερδισμένοι θα είμαστε από την παρουσία του".

Για τις προσωπικές του βλέψεις: " Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι, αυτό θα κάνω και φέτος, ειδικά σε κάποια πράγματα που ξέρω πως πρέπει να βελτιωθώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως πάντα, να δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να κάνω μια ακόμη γεμάτη χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Βέμερ: "Θα νικήσουμε στο Αγρίνιο"

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί το υψηλότερο σκαλοπάτι στην καριέρα του Γενς Βέμερ και ο Γερμανός εμφανίζεται αποφασισμένος να αξιοποιήσει την ευκαιρία, κερδίζοντας μία θέση στην ενδεκάδα και διεκδικώντας τίτλους. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέμερ στην κάμερα της Nova:

Για τους φετινούς στόχους: «Προσπαθούμε και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, βλέπουμε».

Για το αν είναι εφικτός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Αν νικάμε σε όλα τα παιχνίδια, ή σε περισσότερα παιχνίδια απ’ τους υπόλοιπους, βεβαίως. Είναι εφικτό».

Για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε κι εμείς την επιτυχία. Είναι φυσιολογικό. Οι οπαδοί είναι εδώ για να μας βλέπουν να νικάμε και το θέλουμε κι εμείς. Το καταλαβαίνω. Έχουμε τις ίδιες επιθυμίες, άλλωστε».

Για το αν η εμφάνιση στο ματς με την Καμπάλα επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, θα δούμε την Δευτέρα τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι δύσκολο ματς, όπως όλα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% της δύναμής μας. Έτσι, πιστεύω πως θα νικήσουμε».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις απ’ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα σε μια όμορφη χώρα και μια μεγάλη ομάδα. Είναι ιδιαίτερη χαρά να είμαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τον χρόνο προσαρμογής: «Δεν είμαι μόνο εγώ, κάθε παίκτης που παίρνει μεταγραφή χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστεί απ’ τους υπόλοιπους που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Πιστεύω ότι είμαι συνεχώς καλύτερα και πως θα μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».

Για το αν επηρεάστηκε απ’ την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα: «Σίγουρα το σκέφτηκα, όμως είδα την Ελλάδα, είδα τον Παναθηναϊκό, είδα πόσο όμορφα είναι όλα εδώ και ήθελα να έρθω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να πετύχω, να παίξω διεθνή παιχνίδια και να αποκτήσω νέες εμπειρίες».

Στην προοπτική ο Παναθηναϊκός να νικήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, ο Stoiximan.gr προσφέρει απόδοση 25,00!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ