ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Πεισμώσαμε και παίξαμε"

Λαγός: "Πεισμώσαμε και παίξαμε"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέρασαν δύσκολες ημέρες τις τελευταίες εβδομάδες και αντέδρασαν πετυχαίνοντας τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Η αλλαγή συναισθημάτων ήταν φανερή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά την επικράτηση επί του Παναιτωλικού και αυτό το εξέφρασε ο Τάσος Λαγός στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:

Για τη νίκη: "Κάναμε μια σημαντική νίκη και σημαντικότερο από όλα αυτά είναι η εμφάνιση που κάναμε. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα προηγούμενα παιχνίδια και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πεισμώσαμε, αυτές οι εμφανίσεις που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν αντιπροσωπευτικές των δυνατοτήτων μας. Κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα, πήραμε το διπλό. Χάσαμε βέβαια πολλές ευκαιρίες και απλώς θα πρέπει να προσέχουμε από εδώ και πέρα και να τις τελειώνουμε".

Για το κλίμα των τελευταίων εβδομάδων: «Τις τελευταίες εβδομάδες δεν ήμασταν τόσο ήρεμοι. Αυτή η νίκη σε μια δύσκολη έδρα θα δώσει ψυχολογία και ηρεμία. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας πριν την διακοπή, να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση με την Καμπάλα και μετά έχουμε την Καλλονή».

Για το αν ο τίτλος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού: "Το έχουμε ως στόχο. Παναθηναϊκός είμαστε. Μετά από δύο χρόνια είμαστε περισσότερο δεμένοι και μπορούμε να έχουμε έναν τέτοιο στόχο. Ωστόσο αυτό που λέμε όλοι είναι ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Μπεργκ: "Ήξερα ότι θα το γυρίσουμε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναιτωλικός. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, πιέσαμε πιο ψηλά, έχασα εγώ μια ευκαιρία, αλλά στη συνέχεια σκοράραμε και ανέβηκε η ψυχολογία μας και τελικά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με μια ομάδα που είναι πολύ ποιοτική".

Για τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να παίζουμε πάντα καλά, αλλά πρέπει να παίζουμε έξυπνα και σιγά-σιγά με τις νίκες θα κερδίσουμε και στην ψυχολογία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ