ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Η Γκαμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ"

Λαγός: "Η Γκαμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Λαγός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα τα πάει καλά στα πλέι οφ, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι και στις επιπτώσεις του αποκλεισμού από την Γκαμπάλα.

Στην εφημερίδα "Goal" μίλησε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα τα πάει καλά στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι και στις επιπτώσεις του αποκλεισμού από την Γκαμπάλα.

Για τη συνεργασία του με τον Στραματσόνι, ανέφερε: "Με τον καινούργιο προπονητή, όσο καιρό είναι εδώ, γίνονται πολλά πράγματα. Ο ίδιος μαθαίνει και βλέπει, κρίνει κάθε φορά τον κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως ήδη σχεδιάζεται μια καινούρια ομάδα για του χρόνου, που θα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της. Αισιοδοξώ πρώτα απ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κοιτάμε την κορυφή. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και για τα πλέι οφ και για του χρόνου".

Για τα φετινά λάθη, είπε: "Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, από την αρχή. Η Γκαμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Δεν κρατήσαμε καθόλου σταθερή πορεία και αυτό ήταν η αιτία της κακής πορείας που κάναμε".

Για το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού στο φινάλε της κανονικής διάρκειας: "Στα τέσσερα τελευταία ματς πήγαμε καλά, έχουμε δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμα πιο σοβαρά για τα πλέι οφ. Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ