ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Έχουμε επηρεαστεί απ' όσα έχουν γίνει"

Λαγός: "Έχουμε επηρεαστεί απ' όσα έχουν γίνει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Λαγός μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε στην τιμωρία του Παναθηναϊκού και το κατά πόσο αυτή έχει επηρεάσει τους πράσινους και δη τους ξένους παίκτες του τριφυλλιού.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" ο Τάσος Λαγός αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και έχουν επηρεάσει τους πράσινους και μάλιστα αρκετά.

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού στάθηκε στις τιμωρίες των πράσινων πέρυσι και φέτος που τιμωρούν πρώτα και κύρια τους παίκτες του τριφυλλιού και μίλησε για πιο δίκαιη απονομή δικαιοσύνης.

Ο Λαγός υποστήριξε ότι πλέον το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του τριφυλλιού και για το ματς με την Βέροια τόνισε αν ο Παναθηναϊκός παίξει συγκεντρωμένα θα πάρει τη νίκη που θα ανεβάσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικά ο Τάσος Λαγός είπε μιλώντας στη κάμερα της "NOVA":

Νίκη επί της Παναχαϊκής και πρόκριση που σίγουρα θα ανεβάσει λίγο την ψυχολογία της ομάδας;
"Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, μια πρόκριση στο Κύπελλο. Όλοι οι παίκτες το θέλαμε αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν ήμασταν και τόσο καλά. Ήρθε η πρόκριση, νομίζω και η ψυχολογία μας κάπως θα ανέβει και θα συνεχίσουμε καλύτερα στο πρωτάθλημα".

Το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για την ομάδα του Παναθηναϊκού;
"Ναι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το Κύπελλο είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχουμε πλέον. Δεν σημαίνει αυτό ότι στο πρωτάθλημα θα τα παρατήσουμε. Θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε για να αλλάξουμε και την εικόνα μας και να παίρνουμε τα αποτελέσματα και να προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Νομίζω ότι έχετε επηρεαστεί περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε απ' όσα έχουν γίνει και ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι;
"Η αλήθεια είναι ότι όσα έχουν γίνει τελευταία μας έχουν επηρεάσει αρκετά θα έλεγα, ειδικά τους ξένους παίκτες που δεν έχουν ζήσει κάτι τέτοιο εκεί που ήταν. Είναι δύσκολο για εμάς, γιατί αυτοί που την πληρώνουν συνέχεια ενώ δεν φταίνε είναι οι παίκτες. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει κάτι με αυτό. Όχι συνέχεια να τιμωρούμε τους παίκτες.

Γιατί το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ωραίο, πιο καλό αν αποδίδεται δικαιοσύνη εκεί που πρέπει. Νομίζω ότι εμείς αυτό το έχουμε νοιώσει πολύ και πέρυσι και φέτος οι παίκτες. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την εικόνα".

Εσύ είσαι από τους πιο παλιούς πλέον παίκτες της ομάδας, μιλάς στους συμπαίκτες σου για να τους βοηθήσεις;
"Σίγουρα τους μιλάω και εγώ και πολλοί παίκτες που ξέρουμε πως είναι η κατάσταση. Ελλάδα είναι μπορεί να συμβούν τα πάντα αλλά είναι δύσκολο γιατί όταν σου παίρνουν βαθμούς, σου αφαιρούν και άλλους βαθμούς σε τιμωρούν με παιχνίδια καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες και ειδικά τους ξένους. Από εκεί και πέρα όσοι είμαστε εδώ πέρα και γνωρίζουμε την κατάσταση προσπαθούμε να τους ανεβάσουμε για να αποδίδουν και αυτοί καλύτερα".

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Βέροια ένας αντίπαλος και μια έδρα που σας δυσκολεύει;
"Η Βέροια έχει μια καλή ομάδα, είναι δύσκολη έδρα, εμείς μετά και το παιχνίδι με τον Ηρακλή θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανεβάσουμε και άλλο την ψυχολογία μας και γενικά να ανέβει και άλλο και η ομάδα από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τα δυνατά σημεία της Βέροιας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι θα καταφέρουμε κάτι καλό".

Έχετε και έναν καινούριο προπονητή, τον Αντρέα Στραματσόνι, τι στοιχεία έχει δείξει μέχρι στιγμής;
"Αυτά που έχει δείξει είναι όρεξη για δουλειά και έχει καταλάβει το μέγεθος της ομάδας και είναι σημαντικό να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να δίνουμε το 100%. Σιγά-σιγά θα έρθουν και οι ιδέες που δουλεύουμε στην προπόνηση γιατί θέλει κάποιο χρονικό διάστημα ώστε αυτά που μας λέει να τα βγάλουμε και στο γήπεδο".

Γιαννακόπουλος: "Από εμάς εξαρτάται η νίκη"

Από την πλευρά του ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως το τριφύλλι θα κοιτάξει τον εαυτό του και όχι τον αντίπαλο για να πάρει τη νίκη στην Βέροια.

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Υπάρχει στο μυαλό όλων των παικτών όλο αυτό, με αυτά τα γεγονότα. Είναι κάποια άσχημα πράγματα που κανείς δεν τα θέλει, όλοι θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, θα πρέπει να συνεχίσουμε".

Για τον αγώνα στη Βέροια:
"Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για τις συνθήκες αυτού του παιχνιδιού και πάμε για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, και πάμε για τους τρεις βαθμούς".

Για τον Αντρέα Στραματσόνι:
«Ως Ιταλός κάνει πολλή τακτική. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις νέες τακτικές του προπονητή μας, θα κοιτάξουμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν οι νίκες στη συνέχεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ