ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Δεν φοβηθήκαμε"

Λαγός: "Δεν φοβηθήκαμε"
INTIME SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Πολλά κιλά μπάλα” με τον Σταύρο Καραϊνδρο μετά τη νίκη των πράσινων με 2-1 επί της Μπριζ.

Στον Sport 24 Radio και στην εκπομπή “Πολλά κιλά μπάλα” με τον Σταύρο Καραϊνδρο μίλησε ο μέσος του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός μετά τη νίκη των πράσινων με 2-1 επί της Μπριζ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός:

Για τον αγώνα: “Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα εύκολα λάθη που κάναμε σε ορισμένες στιγμές στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πουλήσαμε εύκολα την μπάλα. Ο αντίπαλος ήθελε να παίζει με αντεπιθέσεις και εμείς δεν έπρεπε να του δώσουμε την ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο καλύτεροι και ξέραμε ότι αν είχαμε ευκαιρία θα σκοράραμε. Το θέμα ήταν να μην δεχτούμε άλλο γκολ. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν φοβηθήκαμε την εξέλιξη του αγώνα. Λόγω όμως του αριθμητικού μειονεκτήματος έπρεπε να μείνουμε λίγο πίσω για να μην δεχθούμε άλλο γκολ. Θέλαμε να κρατήσουμε το 1-1 και να προσπαθήσαμε να βγει κάτι καλό στην επίθεση. Θα χαρούμε τώρα αλλά από αύριο πάλι δουλειά για τον επαναληπτικό”.

Για τις οδηγίες του Αναστασίου στο ημίχρονο: “Μας είπε να κρατήσουμε το σκορ. Να είμαστε κλειστοί στην άμυνα και να τους δώσουμε χώρο μόνο στα πλάγια, όπου δεν είναι επικίνδυνοι. Αυτό κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους”.

Για τον επαναληπτικό στο Βέλγιο: “Δεν πρέπει να ανοιχτούμε από την αρχή. Έχουμε το υπέρ μας σκορ και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και εκεί. Η Μπριζ δεν είναι ομάδα φόβητρο. Ότι κ αν έκανε σήμερα προήλθε από δικά μας λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε για το γκολ”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ