ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Αθλέτικ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Παρασκευή θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αρχικά μέσω ίντερνετ η διάθεση.

Κυκλοφορούν τη Παρασκευή (11/8) και εξαφανίζονται άμεσα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η διάθεση τους θα ξεκινήσει τη Παρασκευή το πρωί μέσω ίντερνετ για τις πρώτες μέρες και με προτεραιότητα στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενώ από την Δευτέρα η διάθεση θα είναι ανοιχτή και πάλι μέσω ίντερνετ.

Τα εισιτήρια θα βγουν στα εκδοτήρια, αν έχουν περισσέψει, την Τετάρτη και την Πέμπτη ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι τιμές τους ξεκινούν από 15 ευρώ και φτάνουν στα 60.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την επόμενηΠέμπτη 17 Αυγούστου (21:30)την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο αγώνα της φάσης των play-offs του Europa League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Παρασκευή στις 11:00 μόνο ηλεκτρονικά μέσω vivaκαι μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου θα αφορά αποκλειστικά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου,η διάθεση θα είναι «ανοιχτή» προς όλους τους φιλάθλους και θα συνεχίσει να πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου (9:30 έως 17:30) και την ημέρα του αγώνα από9:30το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
7,13,14 15 ΕΥΡΩ
1,5Β &5Γ,8, 12 20 ΕΥΡΩ
2, 5Α,9,11 30 ΕΥΡΩ
10 40 ΕΥΡΩ
3 60 ΕΥΡΩ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια*, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

*Ο κωδικός προνομίου των Συμμάχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και για αγορά μέχρι τεσσάρων εισιτηρίων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ