ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Αστέρας

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ / (Α) (Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα.

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα με τις τιμές να κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ.

Οι πράσινοι περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο μετά και το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ και στις τάξεις των φίλων του τριφυλλιού υπάρχει η διάθεση για να βρεθούν δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του. Να τους πουν με το δικό τους τρόπο ένα μπράβο για την παρουσία τους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 9:30 έως τις 17:30 ενώ την ημέρα του αγώνα θα είναι από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το Σάββατο, 10 Μαρτίου (19:30)τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 25αγωνιστικής του ΠρωταθλήματοςSuperLeague.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.grκαθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ