ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Μόνο ο Αλ Σαούντ υπάρχει, όχι ο Τσάκας"

Κωνσταντίνου: "Μόνο ο Αλ Σαούντ υπάρχει, όχι ο Τσάκας"
INTIME SPORTS

Ο Παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και μέλος του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ υποστήριξε πως αν υπάρξει ενδιαφέρων από "fund" από την Αραβία μετά την ψήφιση του νόμου αυτό θα είναι από πλευράς Αλ Σαούντ και όχι από πλευράς του Τσάκα.

Πηγαδάκι με εκπροσώπους του Τύπου είχε μετά το τέλος του Δ.Σ. ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον παλαίμαχο άσο των πράσινων και μέλος του Δ.Σ. να δίνει μια νέα διάσταση στο θέμα των "fund" από την Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τον "αγριόγατο" αν υπάρξει όντως ενδιαφέρων από τη Σαουδική Αραβία αυτό θα γίνει μέσω του Αλ Σαούντ και όχι μέσω του "fund" που φέρετε να εκπροσωπεί ο Βλάσης Τσάκας.

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού και μέλος του Δ.Σ. υποστήριξε πως δεν υπάρχει πλέον Τσάκας στο πλάνο και πως μόνο ο Αλ Σαούντ ενδιαφέρεται ενώ αναφέρθηκε και στον νέο νόμο ο οποίος συζητήθηκε την Τρίτη στη Βουλή:

«Εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει πλέον Τσάκας. Από τους Σαουδάραβες υπάρχει μόνο ο Αλ Σαούντ. Από τη στιγμή που θα ψηφιστεί ο νόμος, τις μετοχές μπορεί να τις πάρει είτε ένα φυσικό πρόσωπο που ανήκει σε χώρα μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης είτε να ιδρύσει μια εταιρία με ελληνικό ΑΦΜ».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ