ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Θα ζητήσω συνάντηση με τον Τσίπρα"

Κωνσταντίνου: "Θα ζητήσω συνάντηση με τον Τσίπρα"

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον Τσίπρα και αναφέρθηκε στην συγκρότηση επιτροπής σωτηρίας και στις πωλήσεις παικτών.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM" μίλησε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου και τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφέρθηκε στην συγκρότηση επιτροπής σωτηρίας και στις πωλήσεις παικτών. Παράλληλα, είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από 50% κοντά στον γκρεμό.

Αναλυτικά όσα είπε στον Real FM:

"Αισθάνομαι περήφανος που έπαιξα τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσα να μην βάλω σε αυτή την δύσκολη στιγμή την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου".

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή;

"Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι καθαρά το οικονομικό. Δεν χρειάζεται άμεσα αλλά σίγουρα μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα χρειαστεί χρήματα για τις υποχρεώσεις τις ελληνικές. Αν πρέπει να πληρώσει και τα θέματα της ΟΥΕΦΑ είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό που προς το παρόν θα το παγώσει. Έχει το περιθώριο μέχρι τον Μάρτιο να το δούμε. Το θέμα είναι μέχρι τέλη Νοεμβρίου να πληρώσουμε τους ποδοσφαιριστές τους νυν".

Πόσα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει η σεζόν;

"Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρήματα μέχρι τον Δεκέμβρη τέσσερα εκατομμύρια ευρώ  Γιατί αν τα βρούμε ως τότε, θα βγουν χρήματα από NOVA, ΟΠΑΠ και χορηγούς και έτσι θα διευκολυνθούν πολλά. Είναι ό,τι υποχρέωση έχει, για να είμαστε εντάξει για το ελληνικό πρωτάθλημα".

Θα έχετε επαφές με παλιούς ποδοσφαιριστές;

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω, έχω ένα ραντεβού θα μιλήσω με παιδιά που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό για να μπούνε στην επιτροπή. Δεν εννοώ δηλαδή να ανοίξω λογαριασμούς. Μπορεί να είμαστε σε αυτή την φάση αλλά δεν ζητιανεύουμε. Θα κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ κόσμο, με την πρόταση που θα κάνουμε θα υπάρξει ευαισθητοποίηση. Δεν μπορώ να σας πω τη σύνθεση γιατί δεν ξέρω αν θα δεχθούν. Ο Σαραβάκος είναι μέσα στην ομάδα. Δεν θέλω να πω τίποτα για ονόματα όμως επειδή έχω μιλήσει ραντεβού αύριο".

Ποιο είναι το πλάνο και ποιες οι πρώτες ενέργειες;

"Θα δώσουμε μία συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσουμε στον κόσμο να έρθει να στηρίξει την ομάδα, αν δούμε ότι ο κόσμος είναι πολύς να επεκταθούμε σε ένα μεγαλύτερο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της και αυτός θα την βγάλει από το αδιέξοδο. Αν μαζευτούν τόσοι πολλοί θα πάμε στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί με ένα εισιτήριο που θα έχει τη δυνατότητα να το δώσει ο άλλος ή να βγάλουμε κάποια διαρκείας για τα υπόλοιπα ώστε ο Παναθηναϊκός να βγάλει τη χρονιά πουλώντας 25.000 διαρκείας".

Αρκεί η συμμετοχή του κόσμου;

"Θα πρέπει τον Ιανουάριο να πουληθούν κάποιοι παίκτες για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το θέμα του Βλαχοδήμου. Οι παίκτες που πρέπει να πουληθούν είναι με τα μεγάλα συμβόλαια. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντέξει τα μεγάλα συμβόλαια. Να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο για να ξεπεράσει η ομάδα το σκόπελος που έχει".

Σας φοβίζει το θέμα των προσφυγών;

"Αν πχ ο Λέτο δεν συμφωνήσει γιατί αντί για 20.000 πάρει 10.000 και μας ρίξει, τότε τι να πω. Κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του. Θα τα πάρει με καθυστέρηση και πιστεύω δεν θα διαφωνήσουν. Είμαι 54 χρόνια στον ΠΑΟ και δεν έχω δει ποτέ έτσι την ομάδα".

Τι συζήτηση είχατε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη;

"Ο Μαρίνος αυτή τη στιγμή είναι το Α και το Ω του Παναθηναϊκού, αν έφευγε η ομάδα θα κατέρρεε.. Έχουν δείξει μία πολύ μεγάλη ανοχή. Συζητήσαμε μαζί με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο και δέχθηκε και εκείνος το πλάνο. Είπε πως θα μιλήσει και στους αρχηγούς και είδαμε σήμερα (σ.σ. χθες με ΠΑΣ Γιάννινα) αυτό το πολύ όμορφο που έκαναν οι παίκτες να πάνε και να χαιρετήσουν τους οπαδούς. Αυτό που ζητάμε είναι να έρθουν ακόμα περισσότεροι".

Θα έχετε κάποια επαφή με την Κυβέρνηση μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα;

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εγώ θα ζητήσω να συναντηθώ με τον κύριο Τσίπρα. Όχι για το γήπεδο στο Γουδή για άλλα θέματα. Έχουμε μία επαφή, θα του ζητήσω κάποια πράγματα και αν μπορεί να μας τα κάνει θα μας τα κάνει. Σκεφτείτε το πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ακόμα και η ΝΟΒΑ αν θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί αυτό το πρωτάθλημα".

Σκέφτεστε να δείτε και το γηπεδικό για να είναι κίνητρο για έναν επιχειρηματία;

"Θα τα αποφύγουμε τα βράχια της φετινής σεζόν, αλλά θα πρέπει να περάσουν 1-2 χρόνια για να βγει ξανά ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και ο επενδυτής να έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Το πρώτο πράγμα είναι να σώσουμε τον Παναθηναϊκό και όχι το γηπεδικό".

Μήπως η λύση θα ήταν κάτι πιο συλλογικό και όχι ένας μόνο επιχειρηματίας;

"Ένας άνθρωπος πια όσο μεγάλος και αν είναι, είναι δύσκολο να αναλάβει αυτά τα χρέη. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό που έχει γήπεδο, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν. Αν βρεθούν δύο τρεις είναι δύσκολο να συμφωνήσουν. Εγώ θα πω την αλήθεια στον κόσμο, όσο σκληρή και αν είναι. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι όταν είναι οικογένεια μεγαλουργεί".

Είχατε ακούσει το καμπανάκι όταν έγιναν οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

"Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φύγει. Φάνηκε πως όταν ήρθε ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε μία προσπάθεια ακόμα όμως όσα λεφτά και αν έχει κάποιος είναι πολύ δύσκολο. Οι μεταγραφές Στραματσόνι ήταν το χειρότερο πράγμα που έφερε τα πράγματα σε αυτό το σημείο".

Θα πάτε σε επιχειρηματίες;

"Σαφώς και θα πάμε σε επιχειρηματίες. Δεν θα ζητήσουμε ελεημοσύνη".

Έχετε κάποιο πλάνο σωτηρίας για τον Ερασιτέχνη;

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το είπε ο Τάκης Οικονομόπουλος αυτό βοήθησε όσο μπορούσε μέσα στις δυσκολίες της".

Πόσο κοντά είναι ο Παναθηναϊκός στον γκρεμό αυτή την στιγμή;

"Πάνω από 50%".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τροχαίο με την Πόρσε: Δεν τα βρήκαν ασφαλιστική - Πατμάνογλου

Ο τραγικός πατέρας που βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του

9 ελληνικά τραγούδια που θα μπορούσαν να είναι και διηγήματα

Τι κοινό έχει ο Σιδηρόπουλος με τον Χατζιδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παίκτρια στο Power of Love: Η σεξοβόμβα Όλγα αναστάτωσε τους άντρες

Η 31χρονη Ρωσίδα κλήθηκε να "παρουσιαστεί" πρώτα στο σπίτι των αγοριών και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24