ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Ήθελα Ολυμπιακό στα ημιτελικά"

Κωνσταντίνου: "Ήθελα Ολυμπιακό στα ημιτελικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, αποκάλυψε ότι ήθελε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κι όχι τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτίμησε ότι τα δύο ματς με τον "Δικέφαλο" θα έχουν θέαμα.

Η κληρωτίδα έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον εκπρόσωπο κι αντιπρόεδρο των "πρασίνων", Βασίλη Κωνσταντίνου, να υποστηρίζει ότι θα ήθελε αντιμέτωπους τους "ερυθρόλευκους", ενώ να εκτιμά ότι δεν παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων.

"Κληρωθήκαν δύο καλές ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, που έχουν τον ίδιο στόχο να κατακτήσουν το Κύπελλο. Θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια και πιστεύω ότι θα γίνουν σε ατμόσφαιρα τέτοια που να αρμόζει σε αυτές τις δύο ομάδες και ο καλύτερος είναι αυτός που θα περάσει.

Το ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί η μία ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη. Έχουν παίξει, θα παίξουν μέσα σε 20 ημέρες τρία παιχνίδια γιατί είναι και το ματς του πρωταθλήματος οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ, ήθελα τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως η κλήρωση, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το ίδιο πράγμα... Είναι δύο καλές ομάδες, θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλό θέαμα, έχουν τους ίδιους στόχους, από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει", υποστήριξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ