ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς"

ΔΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΔΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από τα γραφεία του τριφυλλιού για την αφαίρεση βαθμών στους πράσινους και την επίσκεψη των οπαδών της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ αναφέρθηκε στη παρουσία του κόσμου στα γραφεία λέγοντας πως δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς που πήγαν εκεί έχοντας ειρηνική συμπεριφορά.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ τόνισε πως συχνά όσα αναφέρονται δεν έχουν 100% βάση και θα ήταν πιο σωστό να γίνει μια συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος ενώ αναφορικά με την αφαίρεση εννιά βαθμών τόνισε πως πρόθεση της ομάδας είναι να πληρώσει όλους τους πιστωτές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου:

"Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον".

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;
"Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες".

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;
"Ήρθαν πολύ ειρηνικά".

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;
"Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση".

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;
"Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε".

"ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΑ"

Λίγη ώρα αργότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε δηλώσεις και στη κάμερα της "NOVA" όπου επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στα γραφεία, στις οφειλές προς Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ τονίζοντας πως άμεσα θα καταβληθούν τα χρήματα και δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

"Δεν υπήρξε καμία διαφωνία. Δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίασαν τα Μέσα. Ήρθαν δύο άνθρωποι από τη Θύρα 13 που ήθελαν να ενημερωθούν και δικαιολογημένα για όλα όσα γράφονται από το πρωί. Τους εξηγήσαμε ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται ακριβώς, καθήσαμε αρκετή ώρα, ενημερώθηκαν και έφυγαν με την ευχή όλα όσα λένε να γίνουν πράξεις".

Με πόσα χρήματα κρατιέται ο Παναθηναϊκός ζωντανός και το αν απαιτείται εξόφληση;
"Η πραγματικότητα είναι ότι ναι μεν υπάρχει μία ποινή για τον Βέμερ που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να λύσει αυτό το πρόβλημα που είναι πολύπλοκο. Υπάρχουν τρεις ποινές από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, για τους Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν αλλά αυτά τα λεφτά θα μπουν.

Οι βαθμοί ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί και δεν θα πάει ποτέ η ομάδα στο παρά ένα για να πέσει. Αυτά τα λεφτά των ποινών που άμεσα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει για το -9 είναι λίγα. Τα πολλά είναι μέχρι το τέλος της σεζόν που πρέπει να βρει ο Κος Αλαφούζος για να έχει τη νέα σεζόν ρυθμισμένα όλα τα χρέη προκειμένου να είναι βιώσιμος.

Ο Παναθηναϊκός για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο θέλει ένα ποσό βατό και θα κατατεθεί. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την δόση και όχι όλο το ποσό στον Βέμερ. Και για τον Βέμερ θα γίνει κάτι ανάλογο. Με τον παίκτη δεν έχουμε επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε. Δεν έχουμε όμως. Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εάν τα βάλετε όπως τα βάζετε εσείς πρέπει να υπερβεί το μισό εκατομμύριο. Είναι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός θα βρει αυτά τα λεφτά για να τα δώσει για να μην του βάλουν την ποινή των εννιά βαθμών για να υποβιβαστεί. Τα χρήματα θα μπουν που απαιτούνται από τον μέτοχο".

Πήρατε κάποια απόφαση στο ΔΣ; Τι θα γίνει με το ΔΣ της Λίγκας; Τι έγινε στο ταξίδι σας στο Άμπου Ντάμπι;
"Ο κόσμος της ομάδας ενημερώθηκε για το πλάνο, είναι πολλά πράγματα που δεν γίνεται να ειπωθούν δημόσια, υπάρχει λίγος χρόνος και τα λεφτά θα μπουν. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κανονίσει όλες του τις οφειλές αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο. Εμείς ζητάμε την αλλαγή της ποινής. Όχι μόνο ο Παναθηναϊκός αλλά και άλλες έξι ομάδες. Αυτές οι ομάδες θέλουν τον Παναθηναϊκό μπροστάρη και για τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Εμείς κάνουμε όλες τις προσπάθειες που πρέπει να ευελπιστούμε όλες οι ομάδες να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει να μείνει στην κατηγορία. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το πρόβλημα με την Αλ Αΐν είναι πολύ μεγάλο. Κάτι νέο δεν υπάρχει.Τώρα θα πιέσει περισσότερο και η FIFA/UEFA για να πάρουμε τα χρήματα που πρέπει".

Εκτιμάτε ότι ο Παναθηναϊκός θα σώσει την παρτίδα;
"Το μόνο που ζητώ από την ομάδα και από τον κόσμο είναι περισσότερη συσπείρωση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και ψυχολογική. Αν βρεθεί και σήμερα ο επόμενος μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα και ο Κος Αλαφούζος θα πληρώσει αυτά που έχει δεσμευτεί να πληρώσει και στη συνέχεια να πορευτεί με τον νέο επενδυτή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ