ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δεν μπορεί ένας υπόδικος να τρέξει αυτά τα θέματα"

Κωνσταντίνου: "Δεν μπορεί ένας υπόδικος να τρέξει αυτά τα θέματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για όσα συνέβησαν την Τρίτη στην άτυπη σύσκεψη της Super League. Αναφέρθηκε στο επεισόδιο Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη και τη στάση Σαββίδη, Μελισσανίδη.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών της Super League μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Arena fm 89,4 και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην ταραχώδη συνέλευση της Super League.

Μίλησε για την στάση του Ιβάν Σαββίδη, το επεισόδιο που είχαν οι Παπαθανασάκης, Θεοδωρίδης αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν έδωσε το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ μίλησε και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι.

Για το επεισόδιο Παπαθανασάκη-Θεοδωρίδη:
"Δεν καταλάβαμε το λόγο γιατί κινήθηκε ο Παπαθανασάκης κατά του Θεοδωρίδη. Απλώς επειδή ίσως ο κύριος Παπαθανασάκης δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά αντέδρασε. Ο κύριος Παπαθανασάκης δε ζήτησε συγγνώμη από κανέναν όσο ήμουν εκεί".

Για την έναρξη ξανά του Κυπέλλου:
" Για να ξαναγίνει το κύπελλο, τοποθετήθηκε ο κύριος Σπανός. Ο κύριος Μελισσανίδης είπε να ξαναγίνει το κύπελλο, αλλά είναι άνευ λόγου από τη στιγμή που ο Σαββίδης δεν ξανακατεβαίνει".

Για την στάση του Ιβάν Σαββίδη:
"Η τοποθέτηση του Σαββίδη ήταν καλή και αιχμηρή και σε άλλο ύφος σε αυτούς που τον προσέβαλαν για την καταγωγή του. Ήταν κύριος. Κόσμιος αλλά καυστικός πολύ.

Πιστεύω πήγαν για να τον προκαλέσουν. Υπάρχει ένας σεβασμός από τον κύριο Σαββίδη στον Σάββα αλλά στον κύριο Γιαννίκο ήταν πολύ καυστικός. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης".

Για την μη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου:
" Στον κύριο Αλαφούζο προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Ναι πρώτα είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του".

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και τον Γιώργο Μποροβήλο:
"Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί ο πρόεδρος που είναι υπόδικος ο κύριος Μποροβήλος να τρέξει αυτά τα θέματα. Το βασικότερο είναι η ΕΠΟ με όλα αυτά, έχει καμία διάθεση να έρθει και να τοποθετηθεί. Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι. Η ΕΠΟ λέει ότι εμείς τον Οκτώβριο θα πάρουμε πάλι τις εκλογές. Αν θέλει η Πολιτεία να βοηθήσει πρέπει να σπάσουν αυγά".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Μεγαλύτερο ρόλο στα ντέρμπι παίζει η ψυχολογία και ποιος το θέλει περισσότερο. Η προετοιμασία ψυχολογικά. Είναι παιχνίδι γοήτρου αυτά. Εμείς πάμε στο Καραϊσκάκη για να νικήσουμε. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές μέσα εκεί".

Για το αν φοβάται για τυχόν επεισόδια;
"Δε φοβόμαστε τίποτα. Τα επεισόδια δε μας απασχολούν. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ