ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Δεν έπρεπε να ξεκινήσει η αναμέτρηση"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" τόνισε ότι το παιχνίδι στη Λιβαδειά δεν έπρεπε να ξεκινήσει.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό διεκόπη μετά από δέκα λεπτά αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τριφυλλιού Βασίλη Κωνσταντίνου όμως το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει στη Λιβαδειά παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου είδε ότι η μπάλα κυλούσε στο κέντρο γιατί αυτό δεν γινόταν στις δυο πλευρές.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε αρχικά:

"Ο διαιτητής είπε ότι διακόπτεται το παιχνίδι για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είχαμε ενημέρωση πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει, ότι η μπάλα κυλούσε, ο διαιτητής το ξεκίνησε, είδε ότι η βροχή συνεχιζόταν και αποφάσισε να το ξεκινήσει.

Του είπα ότι, κατά την άποψή μου, μπορεί στο κέντρο να κυλά η μπάλα, αλλά στις δύο εστίες δεν μπορεί. Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να ξεκινήσει"

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τον προσφάτως εκλιπόντα, Τάκη Λουκανίδη:

"Είναι τιμή για μένα που ήμουν συμπαίκτης με τον Λουκανίδη. Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς ως Παναθηναϊκός πρέπει να τον έχουμε υπόδειγμα και να το λέμε στις ακαδημίες.

Ο Τάκης όταν ξεκίνησε από το ορφανοτροφείο στη Δράμα, ξεκίνησε ως γκολκίπερ. Έπαιξε σε όλες τις θέσεις που είχαμε ανάγκη. Ακόμη και στον Παναθηναϊκό. Σε όλες τις θέσεις. Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές, αλλά σαν τον Τάκη τον Λουκανίδη κανείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ