ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Άδειο το κουτί μπύρας, ήταν όλα προσχεδιασμένα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Ίβιτς, Γλύκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε ότι όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο ήταν προσχεδιασμένα εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ενώ επιτέθηκε κατά του Βλάνταν Ίβιτς, λέγοντας ότι έτσι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα.

Το κουτί μπύρας που εκτοξεύτηκε στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς, στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ήταν άδειο. Αυτό υποστήριξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού". Ξέσπασε κατά του Σέρβου προπονητή, τον οποίο κατηγόρησε ότι με αυτή τη συμπεριφορά δεν πρόκειται να κάνει καριέρα.

Αναλυτικά όσα είπε: " Πήγα στο νοσοκομείο. Πήγα στα επείγοντα που ήταν ο κ. Ίβιτς. Μίλησα με τους γιατρούς, οι οποίοι μου είπαν ότι όλες οι εξετάσεις που έκανε είναι καλές. Είχε μία αμυχή στο κεφάλι, του έβαλαν σκόνη να σταματήσει το αίμα και ο γιατρός του, ζήτησε να παραμείνει το βράδυ στο νοσοκομείο, για να αποφεύγει τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ. Έτσι έγινε εισαγωγή.

Εάν ο Ίβιτς, που υπήρξε ποδοσφαιριστής, είχε αυτή την αμυχή ως παίκτης, θα συνέχιζε να παίζει ή δεν θα συνέχιζε και θα πήγαινε στο νοσοκομείο; Λυπάμαι γιατί ήταν καλός παίκτης, θέλει να κάνει καριέρα ως προποπονητής, αλλά με αυτά τα πράγματα όμως δύσκολα κάνεις καριέρα. Ήταν προσχεδιασμένο. Είδαν μετά που έμειναν με δέκα παίκτες, ότι δύσκολα θα έπαιρναν το παιχνίδι. Ήταν άδειο το κουτάκι μπύρας. Αν δείτε το replay, αλλού τον χτύπησε και από αλλού έτρεχε το αίμα. Δείτε το, υπάρχει τηλεόραση. Αυτό τα λέει όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόμβα Παναγόπουλου για παραμονή Αλαφούζου: "Ολα ανοιχτά"
Χτύπησαν τον Ίβιτς στο κεφάλι με κουτάκι μπύρας
Διακοπή στη Λεωφόρο: μπήκαν στα αποδυτήρια οι διαιτητές!
Χαμός στη Λεωφόρο, ξύλο παικτών Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ
Οριστική διακοπή προβλέπει ο ΚΑΠ
Επίθεση στο twitter από ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό
Σαββίδης: "Θα κυνηγηθούν με όλα τα ένδικα μέσα"
Φωτογραφίες από τα παρατράγουδα της Λεωφόρου
Στον Ευαγγελισμό για ράμματα ο Ίβιτς
Κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό
Οριστική διακοπή στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Λυμπερόπουλος: "Έφυγε εύκολα από το γήπεδο ο Ίβιτς"
Τι είχε γίνει στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ μέχρι το 54' και την διακοπή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ