ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέρει τον καθένα ο Αναστασίου

Ξέρει τον καθένα ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για κάθε έναν από τους πέντε πιθανούς αντιπάλους, ενώ, ο Μίκαελ Νίλσον αναμένεται να αναλάβει το σκάουτινγκ μετά την κλήρωση.

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League θα προκύψει από την κλήρωση της Παρασκευής (17/7), όμως, ο Γιάννης Αναστασίου δεν περιμένει την κληρωτίδα για να οργανωθεί όσον αφορά το σκάουτινγκ.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει πλήρη φάκελο για κάθε μία από τις πέντε ομάδες (Άγιαξ, Μπριζ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σαχτάρ και Μονακό), αφού, έχει συγκεντρώσει πληροφορίες και συνεργάτες ή φίλοι του, τις παρακολούθησαν για λογαριασμό του.

Ο Αναστασίου αξιοποίησε το προηγούμενο διάστημα, ώστε, να στείλει τους "κατασκόπους" του, προκειμένου να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα, κυρίως για τις δύο σοβιετικές, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Σαχτάρ Ντόντετσκ.

Παράλληλα, από τα φιλικά του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ και τη Μπριζ, σχημάτισε προσωπική άποψη για τις δύο ομάδες.

Το κύριο βάρος όσον αφορά το σκάουτινγκ, σήκωσε ο Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, τόσο για το τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών, όσο και για την παρακολούθηση ομάδων.

Πιθανότατα, ο Σουηδός είναι αυτός ο οποίος θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να τσεκάρει τον αντίπαλο που θα προκύψει από την κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ