ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεπέρασαν τα 2,5 εκατ. ευρώ οι εισφορές για τη νέα Λεωφόρο

Ξεπέρασαν τα 2,5 εκατ. ευρώ οι εισφορές για τη νέα Λεωφόρο
Λεωφόρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που έχουν διαθέσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού έως τώρα για τις εργασίες στη νέα Λεωφόρο.

Οι εισφορές των φίλων του Παναθηναϊκού ώστε να γίνει η ανακαίνιση της νέας Λεωφόρου συνεχίζεται και πλέον τα λεφτά που έχουν συγκεντρωθεί είναι περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα έχουν συγκεντρωθεί 2.515.325,00 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για τα έργα της ανακατασκευής του "Απόστολος Νικολαίδης".

Μια ανακατασκευή βέβαια που δεν έχει προχωρήσει με βάση τους γρήγορους ρυθμούς που θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό αλλά σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς και αφορούν ένα κομμάτι των έργων καθώς ακόμα στο τριφύλλι δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τις σχετικές άδειες για να προχωρήσουν το όλο πρότζεκτ πολύ πιο γρήγορα.

Φυσικά στην διάρκεια του καλοκαιριού και ανάμεσα στα ματς του Europa League θα συνεχίζονται τα έργα, όσα απ' αυτά μπορούν να γίνουν προκειμένου έστω και με αργούς ρυθμούς η Λεωφόρος να αρχίζει να αλλάζει όψη.

Να θυμίσουμε ότι συνεχίζεται η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ενώ όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν το www.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr .

Σε ότι έχει να κάνει με τα διαρκείας της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 3.000 αλλά η κίνηση δεν είναι ανάλογη με αυτή των προηγούμενων χρόνων και το ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται βέβαια οι φίλοι του Παναθηναϊκού να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την παρουσία ή μη των πράσινων στους ομίλους του Europa League και τότε να υπάρξει κατακόρυφη άνοδος.

Τέλος αναφορικά με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ο αριθμός των μελών έχει φτάσει τους 3.089 και τα λεφτά που έχουν μαζευτεί για το σωματείο είναι 563.916,00 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ