ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεμούδιασμα με πεντάρα για τους Κ20 του Παναθηναϊκού

Ξεμούδιασμα με πεντάρα για τους Κ20 του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι ομάδα από την Αργεντινή την οποία νίκησαν με 5-1, υπό το βλέμμα των επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Θετικό ήταν το πρώτο τεστ για τους Νέους του Παναθηναϊκού με την Κ20 να επικρατεί με 5-1 ομάδας επίλεκτων από την Αργεντινή. Το ματς διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Γ. Καλαφάτης με τους Σαμαρά, Σάμιο να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Να τονιστεί ότι μέρος της αναμέτρησης παρακολούθησαν και οι Ζιλμπέρτο, Στραματσόνι καθώς την ίδια ώρα είχε προπόνηση και η πρώτη ομάδα στο δίπλα γήπεδο.

Τα γκολ και το σύστημα

Τα γκολ του τριφυλλιού που αγωνίστηκε αγωνίστηκε σε διάταξη 4-2-1-3 σημείωσαν οι Μπουζούκης, Παπανικολάου, Θεοχάρης και Χατζηγιοβάννης (2).

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Ανδρέου, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Μίγγος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Παπανικολάου, Κουντουριώτης, Πίσπας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαυρομάτης, Χατζηγιοβάννης, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας και Μανιδάκης.

Φεύγουν για Καστοριά

Εν τω μεταξύ μέσα στην εβδομάδα οι Νέοι του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσουν για την Καστοριά όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Εκεί οι Σαμαράς-Σάμιος θα μπορέσουν να ανεβάσουν και άλλο τους ρυθμούς εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ