ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε τα μίτινγκ ο Σαμαράς

Ξεκίνησε τα μίτινγκ ο Σαμαράς
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σαμαράς άρχισε τις συναντήσεις με τους τεχνικούς των ακαδημιών του Παναθηναϊκού για να τους ενημερώσει για την επόμενη σεζόν ενώ υπήρξε και γνωριμία με τον Χενκ Χέντερ.

Συναντήσεις με τους προπονητές των ακαδημιών είχε στην διάρκεια της Δευτέρας ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Σαμαράς. Ο παλαίμαχος άσος των πράσινων θα ολοκληρώσει τα ραντεβού με τους όλους τους προπονητές την Τετάρτη ενώ στην διάρκεια των επαφών ενημερώνει τον καθένα για το γκρουπ που θα έχει την νέα σεζόν.

Παράλληλα στις συναντήσεις αυτές βρίσκεται και ο νέος συντονιστής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Χενκ Χέντερ ο οποίος έχει την πρώτη του γνωριμία ως μέλος της οικογένειας του τριφυλλιού καθώς και στο παρελθόν είχε βρεθεί στις ακαδημίες για σεμινάρια.

Όπως είπαμε την Τετάρτη αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα μίτινγκ με όλους τους προπονητές των ακαδημιών και εν συνεχεία να γίνουν γνωστές και οι ανακατατάξεις ή μη αν και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με πέρυσι.

Τους είχε δει στην Ολλανδία

Σε ότι έχει να κάνει με τον Χενκ Χέντερ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη μέρα του τουρνουά του Άγιαξ όπου είχε δώσει το παρών ο Παναθηναϊκός βλέποντας από κοντά το ματς με την Κρουζέιρο και εκεί τα είχε πει και πάλι με τους ανθρώπους των πράσινων που είχαν βρεθεί στο Άμστερνταμ για το τουρνουά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ