ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λουντ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Λουντ
Λουντ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ μετά τον τραυματισμό του με την Γκαμπάλα επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ευχάριστα νέα την Δευτέρα (7/9) για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρόμπιν Λουντ φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε μετά το ματς με την Γκαμπάλα και άρχισε να παίρνει σιγά-σιγά μέρος στις προπονήσεις των πράσινων.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Φινλανδός έκανε ατομικό πρόγραμμα και όσο θα περνούν οι μέρες θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Θυμίζουμε πως ο 22άχρονος άσος χτύπησε σοβαρά στο στήθος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Αζέρους και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξετασθεί εξονυχιστικά. Ευτυχώς δεν είχε κάτι σοβαρό που θα έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα του.

Βέβαια στη θέση του Λουντ αποκτήθηκε πλέον ο Αμπέντ, οπότε θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο.

Η προπόνηση

Βέμερ και Νίνης ακολούθησαν θεραπεία, ενώ εκτός βρίσκονται οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες.

Η προπόνηση περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, ενώ οι παίκτες συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας - πάσας και ολοκλήρωσαν με αμυντική τακτική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το απόγευμα είναι προγραμματισμένη μία ακόμα προπόνηση στις 18:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ