ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Κουτρουμπής

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με την Γκαμπάλα ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα και τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Κουτρουμπή που ξεκίνησε τρέξιμο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό του Σαββάτου με τους πράσινους να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (3/8) στο Μπακού κόντρα στην Γκαμπάλα.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Κουτρουμπή με τον αμυντικό του τριφυλλιού ο οποίος είχε πάει για προπόνηση και το Σάββατο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο περιελάμβανε μόνο τρέξιμο και όχι ακόμα ασκήσεις με μπάλα.

Δεν αποκλείεται οι πράσινοι να θελήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια ώστε να δουν μέχρι την Τρίτη σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και εν συνεχεία να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσει την αποστολή με τις πιθανότητες φυσικά να παραμένουν εναντίον του.

Από εκεί και πέρα θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε και ο Βιγιαφάνιες ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για τη ρεβάνς στο Μπακού.

Σε ότι αφορά την προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρόγραμμα αρχικά περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ασκήσεις συναρμογής και παιχνίδι με τακτικά στοιχεία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στην τακτική.

Μέχρι την Τετάρτη είναι σίγουρο ότι οι πράσινοι θα δουλέψουν και άλλο στην τακτική με τον 49χρονο τεχνικό να θέλει να ετοιμάσει πανέτοιμη την ομάδα του στο ματς του Μπακού ώστε να μπορέσει να πάρει την πρόκριση από την Γκαμπάλα.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα από τη στιγμή που κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού ο Ράσμους Τελάντερ δεν μετέχει στις προπονήσεις των πράσινων, δεν μεταβαίνει καν στο "Γ. Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ