ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινάει τις επαφές από την Γερμανία

Ξεκινάει τις επαφές από την Γερμανία
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους ανθρώπους της Μπάγερν Λεβερκούζεν και της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ενώ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Μπενφίκα στα πλαίσια του ματς με την Εστορίλ.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Βιτορούλ ο Τάκης Φύσσας ξεκίνησε μια σειρά γνωριμιών και επαφών με ανθρώπους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συζητώντας σε θέματα τεχνογνωσίας με τον μεγάλο Γκεόργκι Χάτζι και λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστό από την πράσινη ΠΑΕ πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πράσινων θα έχει μια σειρά συζητήσεων το επόμενο διάστημα.

Αυτές θα ξεκινήσουν από την Γερμανία όπου τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και μάλιστα δεν υπάρχει το μοντέλο του χρηματοδότη με τις περισσότερες ομάδες να ζουν και να μεγαλουργούν από τα έσοδα τους.

Ο Φύσσας θα συναντηθεί αρχικά με τον Ρούντι Φέλερ ο οποίος είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στην Λεβερκούζεν. Στην συνέχεια έχει κανονίσει μια ακόμα συνάντηση με τους ανθρώπους της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης ενώ ίσως υπάρξει και τρίτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Μπάγερν Μονάχου.

Φυσικά οι συναντήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί. Έτσι στο πλαίσιο του αγώνα με την Εστορίλ στις αρχές Οκτωβρίου ο Φύσσας θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα. Ο παλαίμαχος άσος των πράσινων εξάλλου έχει περάσει άλλωστε από τους "αετούς της Λισσαβόνας" και έχει αρκετές γνωριμίες στον σύλλογο της οποίες και θα εκμεταλλευτεί.

Οι επαφές αυτές του Φύσσα έχουν να κάνουν έτσι ώστε να συζητά και με άλλους σπουδαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας γύρω από το ποδόσφαιρο και να ανοίξει φυσικά τους ορίζοντες των πράσινων και σε άλλα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ