ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για τους τραυματίες

Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για τους τραυματίες
INTIME SPORTS

Χαρακτήρα αποκατάστασης είχε η προπόνηση της Παρασκευής και ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει το Σάββατο ώστε να μάθει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα υπολογίζει για το ματς με το Λεβαδειακό.

Το Σάββατο τα σπουδαία στον Παναθηναϊκό αναφορικά με ενδεχόμενες απουσίες (δεν είναι και λίγα τα προβλήματα...) από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο "Σπύρος Λούης".

Επί της ουσίας, η προπόνηση της Παρασκευής είχε χαρακτήρα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στη Μίντιλαντ, ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Λαγός έχει ένα αιμάτωμα στο αριστερό γαστροκνήμιο και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς, σε αντίθεση με τον Ζέκα ο οποίος ναι μεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο αλλά πιθανότατα θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Το ίδιο ισχύει για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, αφού τα ράμματα δεν πρόκειται να τον εμποδίσουν να δώσει το "παρών".

Στο μεταξύ, οι Κουτρουμπής και Κλωναρίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 17:00 το Σάββατο και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ