ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη για Λουντ και Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα συναντηθεί την Πέμπτη με τους Ρόμπιν Λουντ και Χρήστο Δώνη, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Έτσι και αλλιώς, το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει αποψιλωθεί τους τελευταίους μήνες, οπότε η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην το αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο. Προκειμένου να το επιτύχει, θα προσπαθήσει να ανανεώσει τα συμβόλαια του Ρόμπιν Λουντ και του Χρήστου Δώνη, που λήγουν στις 31 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε μία διερευνητική επαφή με τον Χρήστο Δώνη το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) και συζήτησαν για την προοπτική της ανανέωσης της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια. Η πρόταση της ΠΑΕ προς τον 24χρονο μεσοεπιθετικό προβλέπει μικρή αύξηση αποδοχών, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά κάτι καλύτερο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά την Πέμπτη (10/5), ώστε να συζητήσουν ξανά. Πάντως, η μεταξύ τους διαφορά θεωρείται εφικτό να καλυφθεί, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Δώνη και αυτός επιθυμεί να συνεχίσει με την πράσινη φανέλα.

Την ίδια μέρα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα συναντηθεί με τον Ρόμπιν Λουντ, για το δικό του συμβόλαιο. Η διαπραγμάτευση με τον Φιλανδό προμηνύεται δύσκολη, αφού ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την παραγωγική σεζόν του, όμως η ΠΑΕ δεν έχει τις δυνατότητες για υψηλές αποδοχές. Επιπροσθέτως, ο Λουντ δεν θέλει να ξαναπεράσει την ίδια αβεβαιότητα με φέτος.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν χρονοτριβεί, διότι μετά την επιβολή των κυρώσεων λόγω της αδειοδότησης, δεν θα μπορέσει να αυξήσει τις αποδοχές του Λουντ ή του Δώνη, αν τελικά επιβληθεί ο "κόφτης" των 100.000 μάξιμουμ σε κάθε νέο συμβόλαιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ