ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει στις επόμενες ώρες για τον Σάντσεθ

Ξεκαθαρίζει στις επόμενες ώρες για τον Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ εξεπλάγη ευχάριστα από την πρωτοβουλία των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου να τον επισκεφτούν στην Ισπανία, αλλά, παραμένει διστακτικός για την τελική απόφαση του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το ραντεβού.

Μία κλεισμένη συμφωνία, αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Σέρχιο Σάντσεθ, μετατράπηκε σε θρίλερ διαπραγμάτευσης, εξαιτίας των απρόβλεπτων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο στην Ελλάδα...

Προκειμένου να μην χαλάσει και να διασωθεί στο παρά ένα, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη και συναντήθηκαν με τον 29χρονο στόπερ το βράδυ της Τρίτης (30/6), ώστε να τον καθησυχάσουν και να τον πείσουν να αποδεχτεί την πρόταση τους.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξεπλάγη και κολακεύτηκε όταν πληροφορήθηκε την πρωτοβουλία των ιθυνόντων του Τριφυλλιού, διότι, κατάλαβε πόσο σημαντικός θεωρείται για το μεταγραφικό σχεδιασμό. Ενδεικτικό της εντύπωσης που του προξένησε η κίνηση των Φύσσα και Βόκολου, είναι ότι αποδέχτηκε να ταξιδέψει και αυτός στη Βαρκελώνη από τη Μάλαγα, για να συναντηθεί με τους δύο άνδρες.

Ωστόσο, εξακολουθεί να διατηρεί τις επιφυλάξεις του λόγω των ειδήσεων που λαμβάνει από την Ελλάδα και των εικόνων που μεταφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Δεν αμφιβάλλει τόσο για την καταβολή των χρημάτων του, όσο για τις συνθήκες ζωής που θα διαμορφωθούν στην Αθήνα.

Ο Σάντσεθ ανησυχεί για το επίπεδο της ασφάλειας και της ομαλότητας που θα επικρατήσει στην πρωτεύουσα από εδώ και στο εξής. Αυτό ήταν που επισήμανε επίμονα στους Φύσσα και Βόκολο, βασισμένος σε όσα μαθαίνει για τη χώρα μας.

Επί μία τετραετία, ο Σάντσεθ κατοικεί στη Μάλαγα, μία πόλη της επαρχίας της Ανδαλουσίας, όπου έχουν καταγραφεί τα υψηλότερα κρούσματα ανεργίας στην Ισπανία και αρκετοί κάτοικοι διαβιούν κάτω από τα ώρα της φτώχειας. Οπότε, είναι λογικό να επιθυμεί ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Οι Φύσσας και Βόκολος, από την πλευρά τους, επισήμαναν ότι θα μείνει σε μία περιοχή της Αθήνας που δεν επηρεάζεται απ' ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη πόλη και ότι πολλά ακούγονται για την Ελλάδα της κρίσης, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι έχει επικρατήσει καθεστώς αναρχίας.

Παραδέχτηκαν ότι διαμορφώνονται αρνητικές συνθήκες στη χώρα μας και θα παραμείνουν για λίγο καιρό, ωστόσο, του επανέλαβαν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξυγιανθεί οικονομικά και οι καταβολές των χρημάτων του θα πραγματοποιηθούν από τράπεζα του εξωτερικού.

Ο Σάντσεθ ζήτησε μία μικρή διορία δύο ημερών για να απαντήσει, με τους Φύσσα και Βόκολο να του εξηγούν ότι δεν μπορούν να περιμένουν πολύ γιατί προέχει η ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού. Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Ισπανού, ακόμα και στη διάρκεια της Τετάρτης (1/7).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ