ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανάρχισαν οι συζητήσεις Παναθηναϊκού - Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ζητά τα χρήματα μπροστά για τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και η Μπενφίκα φαίνεται πως συναινεί. Μπαίνει πωλητήριο σε όλους.

Οι επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έχουν ενταθεί ξανά τις τελευταίες ώρες. Οι "αετοί" προσπαθούν να αγοράσουν τον ομογενή τερματοφύλακα υπό τους πιο ευνοϊκούς όρους, στηριζόμενοι στην οικονομική αδυναμία των "πράσινων".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ, για τα δικαιώματα του 23χρονου γκολκίπερ. Από το Τριφύλλι θέτουν ως προϋπόθεση το μεγαλύτερο μέρος του αντιτίμου να καταβληθεί άμεσα, αφού το χρειάζονται για να διαχειριστούν τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Υπάρχει θετική διάθεση από τις δύο πλευρές και εκτιμάται πως θα βρουν τη "χρυσή τομή", ώστε να επιτευχθεί συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός "καίγεται" για ρευστό και η Μπενφίκα αναζητά έναν ικανό τερματοφύλακα με προοπτικές, οπότε διαμορφώνονται οι συνθήκες για θετική κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, εν όψει Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός θα θέσει πωλητήριο στα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του. Ο στόχος είναι προφανής: να συγκεντρωθούν έσοδα από τις πωλήσεις, ώστε να βγει η σεζόν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, αλλά για όποιον παίκτη έρθει πρόταση, αυτός θα πουληθεί...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ