ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Παναθηναϊκός

Ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδικάσει την Τετάρτη (21/2) τις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη, ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Για άλλη μία φορά ο Παναθηναϊκός θα απασχολήσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αφού εκκρεμούν οι προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη.

Οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν σήμερα (21/2, 15:30) και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα προσπαθήσουν να τις διευθετήσουν πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Ράσμους Τελάντερ εξελίσσεται μία διαπραγμάτευση για την επίτευξη οριστικής λύσης στην οφειλή.

Ωστόσο, επειδή ενδέχεται να μην έχουν καταλήξει σε συμφωνία μέχρι το μεσημέρι, ίσως καταθέσουν κοινό αίτημα αναβολής για να κερδίσουν χρόνο και να συμβιβαστούν.

Αντίθετα, παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες των ιθυνόντων της ομάδας με τον Στάθη Ταυλαρίδη και τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου, δεν διαφαίνεται συμβιβασμός στον ορίζοντα.

Ο 38χρονος στόπερ επιμένει στην αδιάλλακτη στάση και απαιτεί τις 97.000 ευρώ που του οφείλονται, διαφορετικά θα ζητήσει την ενεργοποίηση των ποινών, όπως την αφαίρεση βαθμών.

Ασφαλώς, το πιο σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να αποφύγει το -3, γιατί θα αναζητήσει χρήματα που δεν έχει. Επιπλέον, εάν γίνει η αρχή, τότε θα ακολουθήσουν και άλλες περιπτώσεις, με πρώτη του Γενς Βέμερ την προσεχή Δευτέρα (26/2).

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στρίβειν δια του "κουρέματος" ο Παναθηναϊκός
Στο Βέλγιο ο Μολίνς, μπαίνει ο Κουρμπέλης
Μαρίνος is back!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ