ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στην Αθήνα δύο της Φροζινόνε

Ξανά στην Αθήνα δύο της Φροζινόνε
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής και ο βοηθός προπονητή της Φροζινόνε, φέρονται να ταξίδεψαν εκ νέου στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν την αγορά ενός εκ των Μάρκους Μπεργκ και Νίκου Καρέλη. Προτεραιότητα ο δεύτερος για τη Γκενκ.

Στον αγαπημένο προορισμό των ανθρώπων της Φροζινόνε έχει εξελιχθεί η Αθήνα τον τελευταίο μήνα και έρχονται τη μία εβδομάδα μετά την άλλη... Επισήμως, έρχονται να διαπραγματευτούν την αγορά των δικαιωμάτων ενός εκ των Μάρκους Μπεργκ και Νίκου Καρέλη, αλλά, αυτές οι υποθέσεις έχουν πάρει αρνητική τροπή.

Σύμφωνα με τις αναφορές του τοπικού Τύπου, ο τεχνικός διευθυντής, Μάρκος Γιαννίτι και ο βοηθός προπονητή, Τζόρτζιο Γκοργκόνε, ταξίδεψαν ξανά στην πρωτεύουσα!

Οι δύο άνδρες θα επιδιώξουν να έχουν επαφές με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, για να εκφράσουν εκ νέου το ενδιαφέρον τους για τους δύο επιθετικούς. Θεωρούν ότι θα συναντήσουν πιο διαλλακτικούς συνομιλητές μετά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ, λόγω της απώλειας σίγουρων εσόδων...

Πάντως, για άλλη μία φορά η αισιοδοξία τους δεν έχει βάση, αφού από την ΠΑΕ έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Μπεργκ δεν παραχωρείται και για τον Καρέλη ζητούν περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έλκονται ιδιαιτέρως από την προοπτική της Φροζινόνε.

Επίσης, βελγικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι ιθύνοντες της Γκενκ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Καρέλη και προτίθενται να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό περισσότερα χρήματα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προτείνει αρχικά, αλλά, δεν θα καλύψουν τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ