ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στη βάση του ο Παναθηναϊκός

Ξανά στη βάση του ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα μετά από 9 ημέρες παραμονής στην Ολλανδία και ο Αναστασίου έδωσε ρεπό μέχρι την Τρίτη. Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Αναστασίου.

Το στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Άρνεμ της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε και η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (12/7).

Η πτήση που μετέφερε την ομάδα προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 20:30, ερχόμενη από το Ντίσελντορφ, ενώ, η μετάβαση από την Ολλανδία είχε προηγηθεί οδικώς.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα παρέλαβε το πούλμαν του Τριφυλλιού, μετέφερε τους παίκτες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αυτοί αναχώρησαν από εκεί για τα σπίτια τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει παραχωρήσει ρεπό μέχρι την Τρίτη (14/7), προκειμένου να ξεκουραστούν άπαντες και να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην Αθήνα δεν επέστρεψαν οι Γενς Βέμερ και Ράσμους Τελάντερ, οι οποίοι πήραν την άδεια να μεταβούν στις πατρίδες τους και θα επιστρέψουν για την επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση.

Κατά την άφιξη της ομάδας, ο Αναστασίου τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι "υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε σκληρά στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Κατόπιν, αναφέρθηκε στα κολακευτικά σχόλια προς το πρόσωπο τους από τους ανθρώπους του Άγιαξ: "Ευχαριστώ πολύ τον Ντε Μπουρ και τον Όφερμαρς. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός μεταξύ μας, όμως εμένα με ενδιαφέρει να είναι έτοιμη η ομάδα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ