ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χριστοδουλόπουλος

Ξανά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Χριστοδουλόπουλος
Χριστοδουλόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Παναγιώτη Κονέ. Τα δεδομένα για τον 30χρονο εξτρέμ.

Οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Παναγιώτη Κονέ - που πιθανότατα μένει στην Ουντινέζε - δεν προχώρησαν και η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο 30χρονος εξτρέμ ανήκει στην Ελλάς Βερόνα, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στη Σαμπντόρια, με την οποία αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια. Ο τεχνικός των "πρασίνων", Αντρέα Στραματσόνι, έχει καλή γνώμη για τον Μακεδόνα ποδοσφαιριστή.

Εκτιμά ότι ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει και στα δύο άκρα της επίθεσης (σε 4-4-2) και πίσω από τον σέντερ φορ (σε 4-2-3-1), ότι θα είναι χρήσιμος στην ομάδα της νέας σεζόν. Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, όπως και η "ενόχληση" των διοικούντων την ΠΑΕ για τον "θόρυβο" περί αφελληνοποίησης της ομάδας.

Ο Λάζαρος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό από το 2008 μέχρι το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Είχε αποχωρήσει μαζί με Βύντρα, Σπυρόπουλο τον Δεκέμβριο του 2012 στο πλαίσιο των δραστικών "μνημονιακού χαρακτήρα" περικοπών που είχαν γίνει τότε, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στους Πράσινους για την καταβολή των οφειλόμενων.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ