ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά με ατομικό πρόγραμμα ο Τελάντερ

Ξανά με ατομικό πρόγραμμα ο Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ εκτέλεσε ασκήσεις με χαμηλή ένταση λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο πέλμα. Φιλικό των Ανδρών με τους Νέους την Τετάρτη.

Προβληματισμό προκαλεί ο Ράσμους Τελάντερ, αφού άρχισε ξανά να γυμνάζεται ατομικά, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε τη Δευτέρα (29/8).

Ο Δανός στόπερ δοκίμασε να προπονηθεί με την ομάδα, αλλά πόνεσε στο πέλμα του δεξιού ποδιού και αποχώρησε για να μην επιβαρυνθεί.

Την Τρίτη (30/8) ο Τελάντερ εκτέλεσε ασκήσεις χαμηλής έντασης και εάν συνεχίσει να πονάει τις επόμενες ημέρες, τότε η κοιλοποδία του θα επανεκτιμηθεί με νέο ιατρικό έλεγχο.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Μαρινάκης γυμνάστηκε μόνος λόγω των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούν.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Γουακάσο και Λουντ, οι οποίοι βρίσκονται εκτός Ελλάδας, και το ομαδικό πρόγραμμα είχε γυμναστήριο, ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 18:30, ενώ ένα γκρουπ θα αντιμετωπίσει τους Νέους σε φιλικό παιχνίδι στις 19:00.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ