ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά για τον Μπεργκ η Μαρσέιγ

Ξανά για τον Μπεργκ η Μαρσέιγ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μαρσέιγ επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά δεν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον, ενώ ο Σουηδός επιθετικός.

Δώδεκα ημέρες πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Μάρκους Μπεργκ επανέρχεται στην επικαιρότητα της Μαρσέιγ. Η ιστοσελίδα La Provence, η οποία τη μία καταγράφει τον Σουηδό ως έναν πιθανό στόχο και την άλλη τον θέτει εκτός λίστα, υποστηρίζει αυτή τη φορά ότι εξακολουθεί να παρακολουθείται από τους Μασσαλούς.

Ο Μπεργκ αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ και τον ζητεί σε κάθε σύσκεψη με τον πρόεδρο, Βενσάν Λαμπρούν, όμως ο Γάλλος δεν συναινεί και προωθεί τις δικές του επιλογές. Ωστόσο, μέχρι τώρα, στο Βελοντρόμ δεν έχει αφιχθεί κανένας επιθετικός και η γραμμή κρούσης παραμένει με μοναδικό διαθέσιμο τον Μίτσι Μπατσουαγί.

Το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Μαρσέιγ κινείται για δανεικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που αυτόματα αποκλείει την περίπτωση του Μπεργκ. Διότι έτσι και αλλιώς, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να συζητήσει την πώληση του πιο ποιοτικού παίκτη του και ο Σουηδός δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο Eyro 2016, με τη μετακίνηση του στη Μαρσέιγ υπό το καθεστώς του δανεισμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ