ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά για Σιμάο οι Ισπανοί

Levante's Mozambican midfielder Simao (L) vies with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match Levante UD vs FC Barcelona at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia on September 21, 2014.   AFP PHOTO/ JOSE JORDAN        (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)
Σιμάο Μέσι AFP/GETTY IMAGES

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ βρίσκεται ακόμα στους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κλείσει στις θέσεις του αμυντικού μέσου, αφού εκεί αγωνίζονται οι Κουτρουμπής, Ζέκα και Λεντέσμα ( για τον τελευταίο απομένουν ακόμα τα τυπικά), παρόλα αυτά οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Σιμάο είναι πιθανό να επιστρέψει στους πράσινους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "valencia.eldesmarque" ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε είχε συζήτηση με τον Σιμάο, στην οποία του ξεκαθάρισε πως αν θελήσει να αποχωρήσει δεν θα του κλείσει κανείς το δρόμο.

Το ρεπορτάζ γίνεται ενδιαφέρον γιατί αναφέρει πως μέλη της οικογένειας του Μοζαμβικανού άσου παραμένουν στην Ελλάδα, όπου ο παίκτης έχει σπίτι και γι αυτό θα τον ενδιέφερε η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μάλιστα γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στο "τριφύλλι", κάτι που όπως είπαμε και νωρίτερα μοιάζει δύσκολο να προχωρήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ