ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ ετοιμάζονται να επανέλθουν για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο μετά τη λήξη της συνεργασίας του Νίκου Λυμπερόπουλου με τους πράσινους.

Φαίνεται ότι η Ιντερνασιονάλ επιθυμεί διακαώς τον Ροντρίγκο Μολέντο και δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του. Αυτό βγαίνει από τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Μέλο.

Ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Gaucha" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση του στόπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Μέλο ξεκαθάρισε ότι η Ιντερνασιονάλ συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές που υπάρχουν στην ομάδα. Προφανώς ο αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου αναφέρεται στην παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

"Προσπαθούμε ξανά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να επαναφέρουμε δηλαδή την διαπραγμάτευση. Έχουν υπάρξει αλλαγές στην ελληνική ομάδα. Ο παίκτης δείχνει ενδιαφέρον για την επιστροφή του, οπότε θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μέλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ