ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά για Κονέ και Παναθηναϊκό οι Ιταλοί

Ξανά για Κονέ και Παναθηναϊκό οι Ιταλοί
Κονέ

Οι Ιταλοί επιμένουν και την Παρασκευή (13/11) πως ο Παναγιώτης Κονέ είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη. Διαβάστε τι αναφέρουν.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Παναγιώτη Κονέ στην Ουντινέζε. Ο 27άχρονος άσος πήρε χρόνο συμμετοχής στη αρχή της σεζόν, όμως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και γρήγορα έχασε τη θέση του ( σε αυτό βοήθησε και η αποβολή του στην αναμέτρηση με την Μίλαν).

Στη συνέχεια ήρθε και ένας τραυματισμός για να... δέσει το γλυκό. Αυτός είναι και ο λόγος που ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Κονέ να επιστρέφει στην Ελλάδα τον Γενάρη που μας έρχεται, με σκοπό να βρει ξανά τα πατήματα του.

Τώρα πως μπορεί να συμβεί αυτό από τη στιγμή που οι "ζέβρες" ξόδεψαν περίπου 5.000.000€ για να τον αποκτήσουν; Εδώ κολλάει ο νέος τεχνικός των πράσινων, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ήταν προπονητής της Ουντινέζε όταν ο Κονέ πήρε τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο παίκτης είναι πιθανό να δοθεί δανεικός στους πράσινους χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν θα υπάρξει κάποια οψιόν για το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ