ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίσιμα τα πλέι οφ για το μέλλον του Στραματσόνι

Κρίσιμα τα πλέι οφ για το μέλλον του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι κρίσιμα για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αν και τυγχάνει ακόμα της στήριξης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει την δεδομένη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος πολλάκις έχει εκφραστεί με θετικά λόγια για τον Ιταλό προπονητή του "τριφυλλιού" και θέλει να πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εντούτοις, τα πλέι οφ είναι κρίσιμα για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει η Live Sport. Ο λόγος είναι ότι ενδεχόμενη αποτυχία του Παναθηναϊκού στο μίνι πρωτάθλημα, μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις για τον "Στράμα".

Όσο δεν βελτιώνεται το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, τόσο ο 39χρονος θα δημιουργεί αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να φτιάξει τον Παναθηναϊκό έτσι όπως τον θέλει η διοίκηση και ο κόσμος. Προς το παρόν πάντως, περιβάλλεται με εμπιστοσύνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται τις δικαιολογίες του προπονητή και επιμένει πως θα κριθεί τη νέα σεζόν, όταν και θα αναλάβει ο ίδιος το "χτίσιμο" του ρόστερ, κάνοντας παράλληλα και την προετοιμασία. Όμως τα πλέι οφ ίσως αλλάξουν τα πράγματα, αν η πορεία του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή.

Αν οι "πράσινοι" τερματίσουν τελευταίοι και αναγκαστούν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν (εκτός βέβαια αν υπάρξει Grexit, οπότε δεν θα έχουν ευρωπαϊκή συμμετοχή), τότε είναι αμφίβολο αν ο Στραματσόνι θα συνεχίσει στον πάγκο και του χρόνου.

Στα αρνητικά του είναι πως η ομάδα δεν έχει βελτιωθεί όσο θα ήθελαν όλοι, ενώ δεν έχει πάρει ούτε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ίδιο στον πάγκο. Στα θετικά του είναι κάποιες καλές επιλογές στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κυριακή κοντή γιορτή...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ