ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίνονται τα πάντα στο φινάλε των μεταγραφών

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τελειώσει στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τις πωλήσεις των Κουρμπέλη, Χουλτ και Κουλιμπαλί.

Ούτε ανάσα δεν πρόκειται να πάρουν σήμερα (31/1) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει αρκετές υποθέσεις που πρέπει να διευθετηθούν, με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα...Ασφαλώς, σε πρώτο πλάνο έχουν μπει η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη και ο συμβιβασμός με τον Νίκλας Χουλτ.

Για τον αρχηγό του "τριφυλλιού" ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ και η Σαμπντόρια, με τη διοίκηση να προτιμά τη Θεσσαλονίκη και ο ποδοσφαιριστής τη Γένοβα. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, η παραμονή του Κουρμπέλη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην Αθήνα, μετακομίζοντας από το "Απόστολος Νικολαΐδης" στο "Σπύρος Λούης". Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον πουλήσει στη Μπρόντμπι, αλλά από τη στιγμή που ο Χουλτ συμφώνησε με την ΑΕΚ, δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.

Σε τρίτο πλάνο έχει τοποθετηθεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ψάχνεται για να φύγει. Όμως, η στάση του το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποθάρρυνε τις περισσότερες ενδιαφερόμενες ομάδες και πλέον ο Αφρικανός δεν προλαβαίνει τις επαναπροσεγγίσεις.

Γενικότερα, η μέρα είναι κρίσιμη γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να πουλήσει, προκειμένου να εισπράξει χρήματα και να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Αρχής γενομένης από τις προσφυγές που θα εκδικαστούν το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ δεν έχει άλλα περιθώρια και επείγεται να βρει έσοδα...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ