ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν

Κρίλια Σοβέτοφ για Ατζαγκούν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατζαγκούν δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και η Κρίλια Σοβέτοφ από την Ρωσία έδειξε ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό άσο. Στα υπόψιν και του Παναιτωλικού.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και είναι σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Μάλιστα για το τριφύλλι είναι επιτακτική η ανάγκη να αποχωρήσει ο Νιγηριανός άσος καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να ελευθερώσει θέση ξένου προκειμένου να αποκτήσει και άλλον ποδοσφαιριστή (σ.σ. Βιγιαφάνιες), πλην του Μολέντο καθώς δεν έχει διαθέσιμη άλλη θέση μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου (Εβανζελίστα, Μαμούτε, Μπουμάλ) ενώ υπάρχει και ο Εσιέν.

Ο Νιγηριανός Αμπντούλ Ατζαγκούν είναι ο έτερος μη κοινοτικός και εδώ και κάποιες μέρες ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Τριφυλλιού ότι δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει.

Τα περιθώρια είναι στενά καθώς βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αλλά ο εκπρόσωπος του ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις και το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων.

Μια εξ αυτών είναι η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα που αυτή την περίοδο πραγματοποιεί προετοιμασία στο Ντουμπάι καθώς το ρωσικό πρωτάθλημα αρχίζει ξανά την 1η Μαρτίου. Οι Ρώσοι είναι "ζεστοί" και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Ατζαγκούν και πολύ γρήγορα ο Νιγηριανός άσος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος μέσος είναι στα υπόψιν και του Παναιτωλικού και θα μπορούσε να αποτελέσει έναν παίκτη ο οποίος θα δινόταν ως αντάλλαγμα από τους πράσινους στην ομάδα του Αγρινίου για την παραχώρηση του Βιγιαφάνιες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ