ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρατάει Μαρίνο ο Παναθηναϊκός

Κρατάει Μαρίνο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Στέργου Μαρίνου τελειώνει σε λίγους μήνες με την διοίκηση του Παναθηναϊκού να επιθυμεί την ανανέωση του.

Ο Στέργος Μαρίνος είναι από τους παίκτες που στηρίζει αρκετά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δίνοντας του αρκετές ευκαιρίες, με τον 25χρονο πολυθεσίτη να παρουσιάζει βελτίωση.

Το συμβόλαιο του όμως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, οπότε οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν συζητήσεις με σκοπό να ανανεωθεί.

Ο Μαρίνος εισπράττει 200.000 ευρώ το χρόνο από τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα του γίνει μία μικρή μείωση, καθώς τα οικονομικά δεν έχουν καμία σχέση με το 2009, όταν και είχε έρθει από τον Ατρόμητο.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει πράσινος, οπότε είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις άμεσα. Στον Παναθηναϊκό άλλωστε δεν θέλουν να χάσουν έναν ακόμα παίκτη ως ελεύθερο.

Εσείς διαβάστε: Κωνσταντίνου: "Περιμένουμε περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο", "Πράσινο φως" από Αστέρα για το γήπεδο, Την Δευτέρα αποφασίζουν για την έδρα, Το ευχαριστώ του Κάρα στον "στρατηγό", Αγωνία για τα χρήματα της Α.Μ. Κεφαλαίου

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ