ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κράξιμο σε παίκτες και Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Κράξιμο σε παίκτες και Αναστασίου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί και ζήτησαν εξηγήσεις και άμεση ανάκαμψη από τους πράσινους.

Εξηγήσεις για την εικόνα και τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και άμεση βελτίωση ζήτησαν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του τριφυλλιού πριν την προπόνηση του Σαββάτου.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά αυτή τη φορά όχι για να χειροκροτήσει και να αποθεώσει τους πράσινους όπως έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις αυτά τα χρόνια αλλά για να ζητήσουν σε "υψηλούς τόνους" άμεση βελτίωση.

Ουσιαστικά το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν ήταν πως τελείωσε η ανοχή και από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Επίσης στάθηκαν στο γεγονός ότι κανείς δεν βγήκε να ζητήσει μια συγγνώμη για την πιο μαύρη σελίδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού όπως χαρακτήρισαν τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.

Οι φίλοι του τριφυλλιού δεν τα έβαλαν με κάποιον παίκτη μεμονωμένα, ούτε ζήτησαν εξηγήσεις από κάποιον παίκτη ξεχωριστά μιλώντας συνολικά στους πράσινους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο "Γ. Καλαφάτης" ήταν και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος αλλά και οι Φύσσας, Βόκολος οι οποίοι άκουσαν όσα έλεγαν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οι οπαδοί των πράσινων μεταξύ άλλων είπαν:

"Είναι αδιανόητη η εικόνα που είχατε στο ματς με την Γκαμπάλα. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας και όχι να παίζετε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο αποκλεισμός αυτός ήταν η πιο μαύρη σελίδα στην Ευρωπαϊκή μας ιστορία. Σας στηρίζουμε τρία χρόνια, τι άλλο να κάνουμε. Η ανοχή τελείωσε. Είστε η πιο ευνοημένη γενιά ποδοσφαιριστών που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό".

Ακόμη στάθηκαν στο ότι κανείς δεν βγήκε να απολογηθεί και να ζητήσει μια συγγνώμη για την εικόνα που έδειξε το τριφύλλι:

"Δεν βγήκε κανείς σας να ζητήσει μια συγγνώμη από τον κόσμο. Ούτε ένας. Λες και δεν έγινε τίποτα. Είναι ποτέ δυνατόν. Σας στηρίξαμε τόσο καιρό, πρέπει να καταλάβετε που παίζετε, να βρείτε τι φταίει και να αναλάβετε τις ευθύνες σας".

Και συνέχισαν λέγοντας: "Μας λέτε συνέχεια ότι κάτι φταίει, κάτι φταίει αλλά κανείς δεν μας λέει τι. Δεν το έχετε βρει; Για πόσο διάστημα θα συνεχίσουμε έτσι; Θα πρέπει να δείξετε άμεση βελτίωση".

Φυσικά κατά την διάρκεια που η αντιπροσωπεία των φίλων του Παναθηναϊκού μιλούσαν σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ υπήρχαν και αρκετές ατάκες μεταξύ των οποίων ένας είπε στον Γιάννη Αναστασίου ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί αμέσως μετά το ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ